Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ke kterymu doktorovi?

Od: babulka® odpovědí: 6 změna:

ahoj mam velky bolesti podbriska a jakoby jeste dolejc*plac*mam zajit na gyndu nebo normalne k dr?a mate nekdo podobnou zkusenost?dekuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Babulko, pokud jste něco špatného snědla, nebo máte průjem, zácpu - obvoďák. Pokud je to jiného původu - gynekolog.

honzek*
hodnocení

1x

Kdyz pujdes k obvodnimu doktorovi, stejne te na tu gyndu posle... Takze si zajdi rovnou na g. ;-p

jakubdeda*
hodnocení

0x

Jste holka, tak bych šel na gyndu, on by Vás stejně obvodák tam poslal, jak už tady psaly, nebo taky na urologii. Mně když bylo 10 let, tak mi strašně taky bolelo podbříšku, byl jsem u dědy a ten mi z legrace řekl, že budu muset jít asi k ženskýmu lékaři, že asi mám nachlazené vaječníky. Druhý den jsem poprosil kámoše a vydali se na gyndu. Setřička otevřela a já jí řekl, že mám asi nachlazené vaječníky a že jdu za doktorem. Pustila mě dál, ale strašně se řechtala. Doktor se mi potom ptal co chci a já to opakoval, taky se strašně smál, ale na lehátku mi prohmatal břicho, no a byl to apendix-slepák. Sice se tam řehtali, ale já měl pocit, že jsem si to vyřídil i bez maminy. Doma pak děda dostal záchvat smíchu, ale ještě vyhubováno od babi.*smich*

sargo*
hodnocení

0x

Jestli máte delší objednací lhůty na gyndu, začnete u obvoďáka, alespoň odebere krev a koukne, jestli to není zánět močového měchýře... alespoň případně budete moci na gyndě mít co předhodit a od čeho se odpíchnout :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jsou ty bolesti tak velké,že se nenarovnáte při chůzi?Nebo pocit pichlavý i natahování?Máte před menstruací?Rozhodně na gyndu.Měla jsem jednou zánět vaječníku.Tenkrát jsem se slzami v očích se dobelhala na gynekologii hned druhý den,páč to bylo tak rychlý,že jsem to již nevydržela,po prognoze jsem se dr.zeptala zda je normální u toho mít takový bolesti.Řekl ač je chlap tak to ženám vůbec nezavidí,že ano a bolesti jsou nesnesitelné.

hodnocení

děkuju vám všem moc za odpovědi jste zlatíčka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]