Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, od 15. 9. jsem vedena jako živnostník a dneska mi přišla obálka s názvem rejstřík obchodu a živnosti se složenkou, ale nikde není napsáno, na co (nebo za co) se má platit... Mohli by jste mi říci za co to je? Předem díky
Jednoduše to na vás zkoušejí, taky mi to přišlo. Jedná se o soukromý byznys někoho, kdo šmíruje v databázích živnostníků a jakmile se tam objeví někdo nový, snaží se z něho vytáhnout nějaké peníze. Já to prohnal skartovačkou.
Jasně že ne, je jen na vás, jestli chcete být v nějakém pochybném "registru živnostníků" za nesmyslné peníze, když už v mnoha jiných budete automaticky zadarmo. Co se samotného zřízení ŽL týče, tak se platí jen úřední poplatek na Živnostenském úřadu, čehož jste si nemohla nevšimnout, jinak nic! Doporučuju vyhodit a zapomenut na to... beztak vám určitě přijde ještě několik podobných vykutálených "super nabídek".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.