Nejste přihlášen/a.
Nevím jak přesně to popsat, ale v místech vnitřních stran stehen i lítek, se mi každé léto oběví zvláštní krupicově červené tečky a není jich málo. Vypadá to dost hrozivě, ale jinak to nebolí ani nesvědí. Slyšela jsem už názory, že je to alergie na slunce, je to možné? máte to někdo?
Tak oblečením to jistě nebude, jelikož už asi tak dva měsíce chodím jen v šatech, nebo podobně, prostě odkryté nohy, mažu se ochranným faktorem, ale každý rok používám jiný a každý rok je to stejné.. mám to asi tak týden a zmizí to asi po 3 týdnech.. jsem ráda, že to tedy alergie být nemůže..
Může to být alergie. Třeba si něčím na ty nohy saháš nebo se tam víc potíš, atd. Chce to sledovat po čem to máš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.