Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krupicově červené tečky na těle

Od: erin odpovědí: 4 změna:

Nevím jak přesně to popsat, ale v místech vnitřních stran stehen i lítek, se mi každé léto oběví zvláštní krupicově červené tečky a není jich málo. Vypadá to dost hrozivě, ale jinak to nebolí ani nesvědí. Slyšela jsem už názory, že je to alergie na slunce, je to možné? máte to někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x

ERIN-Tak to není asi pravda že je to alergie na slunce*nevi*alergie začiná něco podobně*ee*ale hozně svědí a bolí *plac*je to opravdově dosti bolestivé*plac*já na to trpím a musim se chránit hned na jaře 30 krémem na opalovaní.

mil®
hodnocení

0x

Může to být i dotykem látky a pocením. Vyzkoumej třeba po kterém oblečení to máš a tak.

erin
hodnocení

Tak oblečením to jistě nebude, jelikož už asi tak dva měsíce chodím jen v šatech, nebo podobně, prostě odkryté nohy, mažu se ochranným faktorem, ale každý rok používám jiný a každý rok je to stejné.. mám to asi tak týden a zmizí to asi po 3 týdnech.. jsem ráda, že to tedy alergie být nemůže..

mil®

Může to být alergie. Třeba si něčím na ty nohy saháš nebo se tam víc potíš, atd. Chce to sledovat po čem to máš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]