Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer přeji,
ráda bych se zeptala, zda někdo z vás má zkušenosti se zakoupením letenek přes Invia.cz? Mám s tím celkem problém, vybrala jsem si letenky a chtěla je zarezervovat. Jenže i při nezávazné rezervaci se musí zadávat číslo karty a to pouze typu VISA nebo MASTERCARD. Bohužel mám maestro, tak jsem zavolala dceři, ta mi nadiktovala číslo své VISA karty a v závěrečném souhrnu mi k ceně letenky byl připočten poplatek ve výši 864,- s vysvětlením, že je to za externí platbu kartou. Dá se tento poplatek nějak obejít? Klidně zaplatím hotově. Nechápu proč bych měla mít letenku o skoro tisícovku dražší kvůli hloupé platbě. A na stránkách píší, že letenka je levnější o 300,- ale zmíněné tři stovky - konkrétně 600 za dvě letenky mi v souhrnu také nikde neodečetli. Je to tedy jen blaf na lidi? Budu vděčná za každou pomoc, hezký den.
S Invií zkušenost nemám. Kupuji letenky přímo u společností přes internet. Pokud chci letenky, tak je rovnou kupuji. Společnosti si většinou účtují poplatek za platbu kartou, protože tu po nich chce banka. Tudíž ji pak chtějí po zákazníkovi. Ovšem vaše cena je dost vysoká. Většinou to bývá kolem stovky?! Hotově byste snad mohla platit na pobočkách kanceláře Invia, pokud takové má. Jinak to je "smolík". Pokud psali, že letenka je levnější, tak asi mysleli ve srovnání s jinými společnostmi a těch 300 už je v ceně. To vám nikde neodečtou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.