Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, absolvovala jsem výběrové řízení a následně mi bylo sděleno, že jsem jako jediná AC prošla, ale že mi stejně práci nedají, vypíší další řízení a budou čekat, jestli se najde vhodnější kanditát. Toto jednání se mi nelíbí a zajímá mě, jestli je to z právního hlediska v pořádku. Děkuji.
0x
Vám se nelíbí jejich jednání a jim se zase asi nelíbíte vy. Tak to v životě chodí.Žádné právní hledisko v tom nehledejte, ono tam žádné není.
Milý Jeníčku, pokud se jim nelíbím, tak mě nenechají projít, že? Ostatní vylítli během předchozích kol. Děkuji za podporu.
0x
Je to neskutečně sprosté, jak s lidmi orají, bohužel, člověk nemá žádné dovolání. Žádné právní podklady pro to neexistují, mohou si zvolit, koho sami chtějí a třeba taky nikoho. Byla jste nejlepší, jediná, co prošla, ale pokud jste jim přesto nějak nesedla, oddálí to tím, že budou hledat a hledat...dál. ˇJe to moc líto, znám to. Před časem Měst Ú vyhlásil konkurs na místo do kanceláře. Sešlo se nás prý na tu jedinou pozici postupně na 80, jak jsem se později dozvěděla. Samozřejmě, neúspěch. pak mi jedna známá z Měst Ú řekla, že to místo bylo už dávno obsazené nějakou příbuznou pana místostarosty a to výběrové řízení se dělalo jen proto, aby se lidem "zavřely huby" a vypadalo to regulérně.
Prostě nezmůžete nic. Tak Vám držím palce, ať někde uspějete. Dnešní doba nahrává povodníkům, podrazákům a neférovým lidem, ovšem občas se najdou i ti slušní. Tak takové slušné vedení Vám přeji. Snad ho najdete.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.