Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat zpátky svého kluka?

Od: majak* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mohla bych jsem se zeptat jestli náhodou nevíte jak získat stracenou lásku,když jsem mu dala omylem kopačky,a on má o mně zájem a nedává to na jevo,a říkal že kdybych ho požádala aby semnou začal znova chodit tak že by mně stejnak odkopl?Prosím zkuste mi poradit...Děkuji M.*plac*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Mate to trosku domotane. Omylem kopacky? Jak se davaji kopacky omylem? Kopacky snad bud jsou, nebo nejsou. A on ma zajem - ale stejne by te nechtel? A proc tedy? Kdyz te ma rad a ma zajem?

Pokud toto verejne prohlasuje, tak s cilem ti ublizit, abys tedy videla, jaky je frajer.

Muzes mu zkusit napsat, ze jsi udelala chybu a jestli by to neslo nejak napravit. Ze ho mas rada. Zadne "chces se mnou znovu chodit?" a podobne. To je dost pubertalni. Kdyz polozis otazku, bude na rade s reakci on. A vetou "udelala jsem chybu" se ani tak nevnucujes:)

majak*
hodnocení

jo dekuji tak ja to tedy skusym a pak vam napisu jak to dopadlo...rada byla dobra dekuji M.

martinaa*

Drzim palce:) Snad jen tak pred klukama machruje, aby nevypadal, ze se mu taky styska.

majak*
hodnocení

No taky mi to tak pripada bo mi vzkazoval na fcb ze se mu styska...a pak venku *Ja ji nenavidim* *klik*

martinaa*

Tak mu napis, ale tak, aby to nevedela pulka mesta:) Pokud o tebe nebude uz stat, tvar se hrde, rozhodne nedolejzej... to by byl trapas hlavne pro tebe. Kdyz nebude chtit on, brzo se objevi nekdo lepsi:))

seznammih*
hodnocení

0x

A proč dáváš omylem kopačky? Píšeš, že ti už není 15, ale tuten dotaz je tak na takovej úrovni.

Pokud o něj opravdu stojíš a máte mezi sebou pěknej vztah, nebude na škodu si s ním o tom ještě promluvit. Já osobně ale vážně neuznávám, pokud se mě snaží kluk shodit před ostatníma. Nebo kdokoliv jinej. Ať si machrujou mezi sebou, ale na blbý kecy vážně není nikdo zvědavej.

Jojo holka

doplněno 20.09.11 00:04:

Aha s tím věkem jsem si to spletla s jinou diskuzí. Nevím kolik ti teda je, ale myslím si, že ti teda bude kolem 15cti, což by tak odpovídalo to chování ..

hodnocení

0x

Děvče, děvče, buď někoho ráda mám a něco k němu cítím - pak si vážím každé chvilky s ním. Nebo si s ním nerozumím a dám mu kopačky. Co je to omylem? Omylem také třeba odneseš z obchodu zboží bez zaplacení? Kopačky omylem - to snad ani nejde.

Ten chlapec Tě asi měl opravdu rád, ten rozchod ho ranil a tak kuje pomstu. Rozhlašuje, že kdybys to s ním znovu začala, že by Tě odkopl. Víš, ani se mu nedivím, chtěl by, abys taky poznala, jak to chutná.*bzum*

Pokud o to opravdu hodně stojíš, znovu se s ním sblížit, stálo by za to pořádně si s ním o samotě promluvit, ne někde před partou. A sypat si popel na hlavu. a kát se. Přesto nevím, jestli to přijme. Pokud Tě měl fakt hodně rád, asi ano, ale musíš pak víc přemýšlet, než zase něco uděláš "omylem" a musíš se chovat jinak. Pokud je pomstychtivý, možná že se dočkáš i nemilého zážitku. Všechno ale ukáže čas. Jaga.

majak*
hodnocení

Já za to nemuzu byla jsem pod vlivem alkoholu a je mi 32...

jakubdeda*
hodnocení

0x

Jestli Vás miluje, tak nějaká šance možná je. Ale musíte si promluvit, jen vy dva a né, aby tam ještě někdo přicmrndoval. Ale pochopte ho, Vy jste mu dala kopačky, píšete, že za to nemůžete, ale můžete. Vy jste pila, né. A já bych si připadal jako blbec, jednou byste mě poslala do háje a pak zase byste chtěla, abych se vrátil a až se opijete, tak mi třeba řeknete něco horšího a já zase budu čekat, až znovu příjdete. Promluvte si spolu, ale musíte být připravena na jeho kopačky. Chlap těžko překousává odmítnutí. Víte Vy jste ho odmítla, urazila a asi bezdůvodně, jen tak pro prču z alkoholu. A urážky bolí tehdy, když jsou od člověka, kterého milujeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]