Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych vědět jak se léčí bolest kyčelního kloubu a zda je nutné s tím navštívit doktora. Je mi 17 let a asi poslední 2 měsíce pocituji nepravidelně bolest levého kyčelního kloubu při chůzi ( vsedě mě to nebolí) Ale nebolí mě to dlouho za chvíli mě to zase přejde a pak zas začne bolest třeba až večer. Všimla jsem si že mě to většinou bolí tak 1 až 2 dny před deštěm ale nevím zda to má s tím souvislost nebo to je jen náhoda. Prosím poradte.Děkuji.
Na 17 let je to brzo na artrozu,půjde o nějaké reumatické záněty,asi ne v kyčli,ale v bederní páteři.Dost jsem se s tím namordoval.Rozhodně to chce návštěvu lékaře,v tomto věku se problém ztratí rychle.Bez léčení by se mohly projevit komplikace do budoucna.
JABRAKA
Ahoj. Měla jsem stejný problém, akorát že to začalo tak kolem 19 let.. pokaždé to přišlo při nějaké špatné poloze těla, kdy se kloub jakoby zasek a nešel rozhýbat, občas jsem musela lézt po čtyřech a čekat.. k doktorovi jsem s tím nešla, dávala jsem si nato tehdejší protirevmatické masti (ještě nebyl fastum gel) a koupila jsem si vitamíny.. tělo roste a potřebuje pohyb, přísun vitamínů je taky důležitý, jen jsem nato musela přijít sama.. trochu o sebe pečuj a bude to ok..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.