Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové(kyně). Poraďtě prosím nejlepší cestu z Hradce Králové do Uherského Hradiště
. Mám jet přes Olomouc nebo přes Prostějov nebo přes Vyškov nebo...
Děkuji. ![]()
No nevybral. Nikdy jsem tam nejel. Vůbec to tam neznám. Porad teda, podle čeho si mám vybrat.
doplněno 19.09.11 13:23:Jseš tam někde místní a znáš dobře tu tvou vybranou trasu?
Mile zdravím. Spoustu let jezdím k příbuzným na slovač podobným směrem. Dříve jsem jezdil přes Ždár a pak dál na Velkou Býteš, Brno atd. Bohužel tam je to dost v posledních letech zasekaný. Nejrychlejší trasa je jak psala "jagina" . Vzít to z Hradce na Brno, z Brna na na Slavkov a pak mažeš až do Hradiště. Nezapomeň se stavit v před Brnem v Lipůvce na nejaký ten "gáblík" na Formance výborně vaří, porce krásé a ceny taky dobré. Přeji hlavně šťastnou cestu ať už pojedeš tudy nebo jinudy.![]()
Do UH jsem jel přes Brno a zpět přes Olomouc. Víc se mi líbila cesta přes Brno. A dík za vaše rady.![]()
Hele,já jsem od Brna,je to 14 dní jsem byl v Plasích u Plzně.Nikdy jsem tam nebyl,našel jsem si trasu a jel.Ráno od 5hodin,v 10jsem tam byl,prohlédl Klášter ,pojedl a jel domů.Takže,byl,nebyl,znám,neznám,naskoč na kolo a jeď.Silnice nadělali aby se po nich jezdilo,sousedce na kolena autoatlas,po cestě jsou směrovky,předpisy znáš,jeď jak jsem ti to napsal,je to nejblíž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.