Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pokaždé, když se ráno probudím, mě tak 5 minut štípe a pálí v krku. Nepomáhá když se napiju ani nic podobného, za těch 5 minut to samo odezní. Ale je to dost nepříjemné. Pálení se vůbec nepodobá tomu, když jsem třeba nachlazená. Nenapadá vás, z čeho bych to mohla mít?
Hádám, že v chemičce asi neděláš... U kuřáka by taky nebylo moc o čem...
Ale nemáš třeba doma moc suchý vzduch? Nebo: začala topná sezóna, nejde ti do oken čoud odněkud? Ani nemusí být vidět, stačí někde poblíž. Nepíšeš, jak to trvá dlouho, měla jsem něco podobného, když jsem trpěla na angíny, ale to zase bez souvislostí těžko vystřelit od boku. Určitě bych začala vlhostí vzduchu, jestli spíš s pootevřenou pusou, mohlo by to být ono
zkus koupit Vincentku sprey v lékárně a ráno si stříkat co nejdál do krku.Když dojde,doplnit normální Vincetkou z lékárny.Mám to občas když mám vyschlo v krku ráno.Asi to je když jsou hlavně vyndané mandle.Je to dobré i do nosu když je alergie ale musí se vytřepat z vincentky bublinky jinak to štípe v nose.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.