Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekonečný hlad

Od: rori* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mám menší, asi problém. A to, že pořád myslím.. na jídlo. Skoro pořád, a kdybych se nekrotil, tak bych byl pořádná koule. Nevíte někdo kde může být chyba? Věk se blíží k 18cti. Pěkný den :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím si, že v období dospívání jste v tzv. žravém věku. Kluci prostě rostou, mají větší spotřebu. Maminky, které měly syny, vzpomínají, jak v době dospívání vařily v ohromných hrncích a pořád toho nebylo dost.

Vzpomínám na svého syna - asi v 17 letech. Navečer přišel domů - mami, já mám hlad. Já: jsou holandské řízky a bramb. kaše. Kolik chceš? On: Kolik jich tam je? Já: Čtyři a my jsme už jedli. On: Tak mi je můžeš dát všechny. Snědl je a za chvíli povídá: Mami, není tam ještě něco, já bych se dorazil. Já: Jsou tam 2 nožky liberáků, jednu ti ohřeju. Mami, prosím Tě, radši obě dvě. Snědl je a za chvíli se na mě dívá psím pohledem: Mami, nebylo by ještě něco? Zoufale jsem odpověděla: V lednici je jogurt. A on povídá: Ale ten já snědl už před těmi řízky! *smich*

Zažral se až na vojně, teď mu bude 32 let a má pěknou vysokou a štíhlou postavu. Tak se nebojte, ono vás to taky přejde, tím si asi musí projít všichni chlapi. Já tomu říkám "období Otesánků". Nejhorší je, že s tím už začíná 12 letý vnuk. Máme se na co těšit. Ale jak rozumně píšete, je dobré se trochu krotit. Já vím, chuť by byla pořád, ale pak se to těžko shazuje. *tuc* Jaga.

claire*
hodnocení

1x

To mám taky *smich* Kolik vážíte a měříte? Cvičíte, děláte nějaký sport? Pokud ano a Vaše BMI je v rámci normy, tj. mezi 18,5-25, tak buďte v pohodě a klidně si dejte dvojitý oběd a dvě večeře. Necpěte se jen brambůrky, bagetami, fast-foody a sladkostmi, jezte pestře. Jestliže budete jíst všechno, zajistíte si veškeré potřebné látky pro funkci organismu a nebudete razantně přibývat na váze. Osmnáctiletý kluk (s odpuštěním) prostě žere jako kyselina, to je úplně normální - pořád ještě trošku rostete a vyvíjíte se. Když budete cvičit a dodržovat zásady racionální stravy, tak jezte klidně, co se do Vás vejde.

olaf71*

BMI je pěkná kravina, měl bych mít optimálně 87 kg. mám 100kg. a přitom jsem hubenej

claire*

BMI není ideální, to je pravda, protože nezohledňuje např. větší množství svalové hmoty. Ale není to "kravina", pane. Pořád je to důležitý a u většiny lidí směrodatný údaj, který pomáhá při stanovení diagnózy a léčbě celé řady pacientů. To, že to zrovna u vás neplatí, neznamená, že je to kravina.

hodnocení

1x

Tak já nevím, ale máš nějakou holku? Bude to asi tím, že v této chvíli se ukájíš pouze představou plného talíře. Jídlo patří mezi požitky. Já to také mívám a dost často, ale zatím-co Tobě je osmnáct, mně je přes šedesát, a také se krotím, musím, neboť bych skončila také jako ta koule. koukej si "nabalit" nějakou slečnu, a začni myslet na ni. Ahoj. A jestli napíšeš, že máš holku a s ní vyrovnaný sexuelní život, tak Ti není ani rady, ani pomoci. Ahojky Suzy. ;)

rori*
hodnocení

Vám to pálí :) Nikoho nemám :(, asi na tom něco bude, hledat se snažím, ale zatím bezvýsledně. Snad někdy :)

Díky rori za uznání, potěšilo mne to hodně. *placni* Takže jsme to skoro vyřešili, ale na Tobě nyní je, abys tu slečnu už našel. Chápu, že to dnes jednoduché není, ale když už víš v čem vězí ta Tvá nezvladatelná chuť k jídlu, jakmile uslyšíš "es", jako svačina, a "o" jako oběd, tak si vybav v mysli tuto chvíli, a uvidíš, že se zasměješ, a veškeré chutě k jídlu, bez hladu, Tě přejdou. Jinak ze srdce přeji, abys tu slečnu brzy našel. Ahojky Suzy.

rori*
hodnocení

Díky, budu se snažit :)

rori*
hodnocení

Mno, BMI mám v pohodě, přes týden toho moc nenadělám, ale o víkendech se hodně nadřu, stačí když tam někdo řekne "s" a ja už slyším svačina, "o" oběd.. :D No nechám to být, snad to odezní :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Je to zcela normální.Jen jezte po menších porcí,několikrát denně a nehltejte,jezte pomalu...Znala jsem paní která má tři syny od 12 do 20ti let a manžela.Potkala jsem jí u řezníka.Kupovala dvanáct klobás,dvě kil salámu,tři bochníky chleba a další věci.Chuděra tam stála s batohem a taškou na kolečkách.Říkala,že hrůza,že každý den vaří v kotlích,že jsou schopní sežrat všecko...

fibo
hodnocení

0x

Tak to bacha chlape ať nedopadneš takto: Start od 08:50 http://sux.cz/8d6d *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]