Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehty - Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty

Od: roubicek odpovědí: 16 změna:

Prosím o radu, kde se v Nymburce dají udělat nehty, ale musí to být Vietnamci.

V Hypermarketu Albert Nymburk dělá nehty Vietnamka, z rodinných důvodů musela zavřít. Do Nymburka jezdíme jen na nehty do Alberta, jinak Nymburk neznáme.

Poradíte, zda jsou ještě v Nymburce jiné Vietnamci, kde dělají nehty?

Byly jsme v Pardubicích v Intersparu, kde nehty dělají dva muži z Vietnamu, to je horor.

Moc děkuji všem.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli Vám nevadí Poděbrady, tak přímo naproti autobusovému nádraží, jsou vietnamci, kteří dělají báječné nehty za velice lidovou cenu. Já tam sice nechodím, protože se ryji v hlíně na zahrádce, ale mám několik náročných kamarádek, které k nim přešly odjinud. Zkuste, určitě budete spokojena. Nehty jsou přirozené a krásné. Jsou to kluci a mají tam pokaždé plno. Chodím okolo, protože vedle je obchod "Jiřík ", a tam chodím nakupovat. Schválně mi pak napište, jestli jste byla spokojena. Ahojky Suzy.

roubicek
hodnocení

*slunce* Nehty v Poděbradech jsou přesně podle návodu. *slunce*

Jen jsem hledala prodejnu Jiřík, ale on to byl obchoďák, ale díky za radu!*bezim*

Nejen jsme tam zajeli, ale hned mi nehty udělali. Jsou tam dva mladé muži, oba velmi ochotni.

Cena za nehty - obrázek přiložen - 250,-Kč.

Pánové mají o jednoho zájemce o nehty navíc.

Ještě jednou díky a všem doporučuji vyzkoušet! *houpy*

Jé, tak to bylo rychlé. Já dnes odpoledne začala psát Martině, že v tomto případě jsem si jista s dobrým výsledkem, ale přišla mi do toho návštěva, a tak jsem odpověď nedopsala. Tím více mne potěšilo, že jste to vyzkoušela. Víte, dříve jsem si je také nechávala dělat v renomovaném salonu, platila jsem 350kč a neustále jsem se dohadovala o tvaru nehtu. Já chtěla přirozený, podle mého nehtového lůžka, oválný tvar, a ona mi zatvrzele dělala špičaté drápy, nebo ty hranaté lopatky, protože to jinak neuměla. Pak jsem se na to vykašlala, neboť jsem se nastěhovala do baráčku a začala se rýt v zemi. Ale chodily k ní jiné mé kamarádky, a pak jsem čirou náhodou objevila tento nový obchůdek a zmínila se holkám. A fakt tam jedna za druhou přešla. Já ty nehty vidím na nich, a kdybych se znovu rozhodla, tak jdu v každém případě k těmto vietnamským klukům. Pokud já vím, tak žádné opravy nejsou, nic se neodlepuje a vydrží to víc jak 4 týdny. Nejsou nepřirozeně tlusté, ty nehty, myslím, a to já tenkrát měla. Tak nazdárek, a jsem moc ráda, že jste spokojena. Suzy. *placni*

martinaa*

Tak to mate zrejme sikovne Vietnamce... u nas ve Znojme tedy nic moc, kdyz vidim ty priserne drapy:( A ohlasy taky spatne.

Ahojky Martino, konečně jsem se k tomu dostala. Ty už mne znáš, a víš, že bych nekecala jen tak, do větru. Opravdu tito kluci dělají velice hezké nehty. Otevřeli to asi tak před půl rokem, a opravdu je u nich stále plno. To by se lidé nevraceli. A navíc, jsme lázeňské město a je tu salónů habaděj. Až moc, řekla bych. Já sama jsem vyzkoušela a byla zklamaná. Já bych nedoporučila, kdybych si nebyla jista. Tak mi je líto děvčat ve Znojmě, ono to je fakt pořád jedno a to samé. Záleží na odborníkovi. Papa Suzy.:)

martinaa*

Fotky jsou pekne... snad se u nas taky naskytne nekdo sikovny:) V salonu za plno penez kvalita pekna, ale opravdu nemam mesicne 700,- na nehty:D

No to je ale šílená cena! A to to fakt ty ženské každý měsíc zaplatí? Panebože, já na jídlo neutratím 700kč, ani za týden. A jíst se musí, nehty se nemusí. A pak si tady nějaká taková dívčina, která je schopna utratit za nehty 700kč za měsíc, přijde stěžovat, že nemá z čeho žít... a hledat lepení obálek u pana Vencla. Všechno je to obrácené naruby. Ahojky, já jdu spát.

roubicek
hodnocení

Jak nehty vypadají

Nehty - Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty
roubicek
hodnocení

Jak nehet vypadá

Nehty - Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty #2
roubicek
19.09.11 19:19
hodnocení

Pohled

Nehty - Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty #3
roubicek
hodnocení

Kde to dělají ... díky*zed*

*placni*

Nehty - Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty #4

hankauk*
hodnocení

0x

Nymburk neznám, takže neporadím. Jen musím ocenit vaši odvahu. *klik*

roubicek
hodnocení

Nechápu, jakou odvahu?

martinaa*

Hanka zrejme myslela odvahu jit si udelat nehty k Vietnamcum. Osobne bych tam nesla ani zadarmo, ale pokud to nekomu vyhovuje, proc ne. Ja jsem jeste neslysela snad ani jednu dobrou zkusenost.

roubicek
hodnocení

Neodsuzuj, vyzkoušej a uvidíš. Vyzkoušela jsem hodně našich firem, žen, co nabízejí
gelové a různé druhy modelování nehtů. Gelové nehty jsou moc tlusté, hodně se odlupují, nebo lámou. Během týdne mi vadilo, že jsem musela docházet, nebo dojíždět na opravu ulomených nehtů. Prostředí, kde naše ženy dělají nehty jsou katastrofální.
Pak jsem viděla nehty od Vietnamských pracovníků a hned jsem to vyzkoušela. Nechci dělatnikomu reklamu. Nehty mám jen svoje vlastní, žádné nastavování a výsledek je možno posoudit, výborný.
Nehty vypadají jako dlouhé, je to Francie. Mohu psát na PC bez problému.

martinaa*

Zkouset to nebudu, stacilo obcas videt. Nehty mi dela kamaradka za jeste nizsi cenu, nez Vietnamci, a taky ma dost znamych, kteri tyto sluzby vyzkouseli. Musela pak x nehtu opravovat.

Nehty sice drzi, ale kolikrat pod ne naplacaji ruzna svinstva, jen aby to drzelo. Rika se, ze pouzivaji i mene kvalitni akrylatove nehty... tezk rict. Mam k nim neduveru.

doplněno 19.09.11 19:20:

Pardon, akrylove nehty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]