Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám docela závažný problém...
Je mi 19 a mé holce 16. Jsme spolu už přes půl roku a hodněkrát jsme spolu spali. Ovšem o víkendu jsme spolu měli další sex, mně se to líbilo, ale jí ne, i když to při tom nedala najevo. Až když jsme skončili, tak se omluvila a šla na záchod, což by nebylo divné, jenže jsem jí slyšel, jak zvrací. Já fakt nevěděl, co v tu chvíli dělat. A když se vrátila, zeptal jsem se jí, co se stalo a ona jen, že nemůže, že se o tom nechce bavit. A nedostal jsem to z ní. Pak jsme se viděli až ve středu. Byla celá smutná a docela i odtažitá, takže jsem se k tomu raději nechtěl vracet. A od té doby jsme se neviděli. Nemůžu ji zastihnout na pc a telefon má pořád vyplý. Dělám si o ní starosti, vážně nevím, co se to s ní děje. Napadlo mě, že důvodem může být to, že se její rodiče rozvádějí, ale nechápu, proč tenkrát zvracela. Jak kdybych se jí hnusil, nebo já fakt nevím... Nechci o ní přijít, tak vůbec nevím, co dělat.
Tak antikoncepce neni na 100% S kondomem je to divne.
Kazdopadne si s ni o tom zkus promluvit Treba ma problem o kterym se s tebou boji mluvit. Takze se snaz
No, zkoušet můžu, teď aby byla ochotná se mnou něco probírat a neodbyla mě zase tím, že o tom mluvit nechce. :P
Hm a co takhle s ni byt a nebavit se o tom. Uklidni se a myslim ze potom povoli a bude ochotna.. Treba si potrebuje neco srovnat.
Nebo ma nejakej zenskej problem se kterym se jeste nesetkala, nevi a je ji to trapne. Kazdopadne kdyz budes s ni, pokud to pujde, tak nic nepokazis ;-p
Pokud ji zastihnu doma, tak to tak udělám, ale jestli doma nebude, tak vážně nevím, jak se s ní mám spojit. Přijde mi to, jak kdyby se se mnou chtěla rozejít, ale bála se mi to říct a raději si hrála na nedostupnou. Vážně nevím. :/
Nicméně za chvíli se za ní vydám a uvidím...
U žen funguje sex trošku na jiném principu než u mužů - musí být správně naladěná. Stačí mít rodinné či jiné starosti a už to není to pravé ořechové. Možná ti chtěla vyhovět, udělat ti radost, tak holt to s tebou přetrpěla, ale ve skutečnosti by jí stačilo, kdybyste se jen mazlili a nic jiného nebylo. Nemysli si, že v životě ještě toto nezažiješ. Zažiješ. Ona opravdu může mít nervy z toho, že se jí rozpadá její rodina a sexem se jí nálada nespraví. Hm a není náhodou těhotná? Nebo nemyslí si, že těhotná mohla být? Asi nejlépe uděláš, když na ni nebudeš naléhat. Možná se jí zkus znovu zeptat, co ji trápí, ale nenaléhej, když ti nebude chtít odpovědět. Možná to přivítá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.