Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte Cartoon Network?

Od: monkeyking* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

jako malý jsem měl ,,kabelovku" a díval se na jednu amerckou stanici jménem Cartoon Network, dávali tam samé úžasné kreslené seriály. Bohužel jak jsem rostl, kabelovka byla čím dál tím dražší, a tak se musela odpojit. Až teď, když zpětně se dívám do dětství hledám jak si ho připmenout a tak se ptám - nešla by tato stanice zase naladit i bez kabelovky a proč když se chci podívat na nějaké video na jejich stránkách, ukáže mi to, že je to jen pro Ameriku? A ještě - neexistuje tato stanice už v češtině?

Děkuji předem za pomocné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Ta závislost na lokaci bude asi kvůli právům, když se připojíte přes vhodnou proxy, mohlo by to jít i odsud. V češtině určitě není a nebude, to jen nějaké ty místní české stanice na kabelovce, ale tam asi vysílaj trochu jiný věci.

Pokud máte zájem o nějaký konkrétní seriál, určitě se vám podaří sehnat všechny epizody i celé série, u těch novějších i v HD. Titulky taky budou dostupné.

Jinak udělali i pár celovečerních filmů, některé ve spolupráci s kanálem Adult Swim (který na tom samém kanále běží přes noc), ale ty se k nám asi nedostaly ani na dvd.

ladinpraha*
hodnocení

0x

livestream.com/...

Lepší je stáhnout si Readon TV, tam běží slušně

slunecnice.cz/...

V češtině by tě mohl uspokojit Disney Channel třeba z nabídky UPC.

1jara*
hodnocení

0x

Nebo CS Link má v placené nabídce: Minimax, Disny Chanel JimJam.

Placené programy /...

naihonn*

To jsou jen trochu salbší odvary a nebo hodně pro malé děti, aspoň to tak bývalo. Jinak pokud je dost rychlé připojení k internetu, tak se dá tohle omezení země vyřešit připojením přes proxy, já tak sledoval třeba britské televize, ale na americké je potřeba opravdu už rychlejší net, protože přes proxy dojde samozřejmě ke zpomalení, když to musí jít ještě přes něco dalšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]