Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění - sex po poslední pilulce

Od: xxxxxx* odpovědí: 5 změna:

dobrý den chtěla bych se zeptat...V pátek jsem dobrala poslední pilulku antikoncepce a čekám na menstruaci kterou bych měla dostat v úterý.jenže v neděli jsem měla sex a mám ted strach jestli neotěhotním?děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maxan*
hodnocení

0x

je to spíše nepravděpodobné . ... těméř na konci cyklu je pravděpodobnost otěhotnění dost malá antikoncepce neantikoncepce .

hodnocení

0x

určitě ne, po menstruaci začneš nové platíčko a chráněná si celou dobu! 100%-ně :)
100%-tně je to pravda, jinak spolehlivost tuším 99.99% (a to 0,01 je stastická chyba) :-D

al bunda*

No jo, ale co pak bude dělat s tou chybou?
*smich*

to jsou holky, co zapomněly na piluli nebo zvraceli nebo průjem... a pak řekli, že nefunguje *smich*

maxan*

Když se bude hodně snažit a mít štěstí, jednoho dne tu chybu pošle na vysokou a dá-li bůh tak ji chyba absolvuje s červeným diplomem :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]