Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když jsem s ní udělám se

Od: rufy* odpovědí: 11 změna:

Ahoj no mám takovej problém.. blbě se mi to píše ale když jsem venku s mojí holkou tak se prostě udělám, Jednou jsem byl blízko sahala mi pod ryfle a prostě.. dokážete si to představit asi.. Prosím nemá někdo účinou radu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicknevim*
hodnocení

3x

uspokojit se než s ní jdete ven..klidně několikrát. Je dobře že vás vzrušuje časem se to uklidní samo..teď to hlavně nepotlačovat, a co nejdřív spolu do postele a rajtovat od pátku do pondělí, s ochranou nebo s práškama :)

rufy*
hodnocení

Právě trochu se i bojím že se nějak pokazí kondom nebo něco a prostě bude průšvih.. snad víte jak to myslím :)

Děkuji za vaši radu :)

Tak zkombinujte tři věci. Prášky, kondom a ten třetí-než to na tebe přijde, tak ho vyndej.

nicknevim*

tak to mi ho vyndej :D

rufy*
hodnocení

Děkuji vám moc za rady :)

hodnocení

2x

Než půjdeš s dívkou ven, tak si to několikrát předtím ten den udělej sám. To by mohlo pomoct.*palec*

rufy*
hodnocení

Děkuji za radu, zkusím to... snad to pomůže :)

drejdl*
hodnocení

1x

Mne nekdy pomohlo predstavit si ze treba soulozim svoji tridni ucitelku nebo Margaret Thatcherovou. Ale to je docela davno.

K tvemu problemu - az se budete vidat casteji, prejde to samo. Jinak ti trochu zavidim, to jen tak mezi nami...

rufy*
hodnocení

Budu kombinovat všechny rady :) a myslím že tyhle problémy mi závidět nemusíš :)

mahan

To jsem se*haha*s Thatcherovou.

hodnocení

0x

musis se proste udelat a pak az jit ven , at nejsi tak nadrzeny ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]