Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Help me!

Od: nekdo007* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Píšu si s jedním klukem z Irska v angličtině. Napsala jsem mu, jak se má a že se mi moc líbí. Odepsal "Aww...thats sweet. So are u :$$" znamená to, že jsem trapná? protože nevím, co tím smajlíkem myslel :( děkuju za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Ale... Asi jsi mu napsala, že je "nice" nebo "hadsome", ne? A on ti odpověděl, že je to milé (doslova sladké) a ty také (myslel tím, že jsi taky "nice".) Na zkratky se vyprdni, pravděpodobně je to smilík, který se v tvém PC nezobrazuje správně.

dzordz*

Souhlas. Také je možné, že v původní formě je tam dolar jen jednou a znázorňuje něco jako :$, :s, :S nebo D:, při vícenásobném opakování pak jen zdůraznění, jako : )) nebo xDDD

sargo*
hodnocení

2x

To se ti stane ještě mockrát. Napiš mu rovnou, ať tyhle zkratky nepoužívá, že u nás jsou jiné, a zeptej se ho, co to znamená. Jinak se ti ta situace bude opakovat, tak je nejlepší utnout to rovnou :-D

hodnocení

0x

Zrejme se te pta, jestli jses teda bohata. Asi, ze by si se mu (v zertu) v tom pripade libila take.

fibo
hodnocení

0x

So are u :$$

Myslím si že to znamená jestli jsi taky z UK (předčíslí do UK je +44 což se na CZ klávesnici zobrazuje jako :$$) *palec*

dzordz*

Tímhle způsobem ale posílání znaků vůbec nefunguje :) Navíc by to byla hodně záludná a šifrovaná otázka.

lil*
hodnocení

0x

Neboj se, ten smajlík se asi opravdu nezobrazuje správně, ale důležité je, že ti odepsal ,,So are you", což znamená ,,ty také". Takže se mu také líbíš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]