Nejste přihlášen/a.
Čau mam takovy problem jsem dost silny kuřak zrovna zkoušim snus a byl by velice užitečny v praci ale to plivani už ne. Tak se chci zeptat jestli stim to produktem mate zkusenosti a jestli nemate napad jak to udelat s tim plivanim.
snus značky: Thunder extra stark frosted
a ktery snus je nejsilnejsi?
acid, vyprdněte se na všecky tabáky! Všecky beze zbytku! Po 38 letech jsem to zvládla já, proč ne vy? Zahoďte to a budete v balíku, ve zdraví a v klidu. Pokuste se najít odvykací skupinu. To je nejméně bolestivá cesta.
Babičko, správná odpověď. Začne se z "mladické nerozvážnosti", končí se těžko. Kouřila jsem já, kouřil manžel a časem jsme oba zjistili, že to nemá žádnou cenu, jen to leze do peněz a ohrožuje zdraví. Dneska jsme oba už hodně let nekuřáci a když si někdo zapálí v naší blízkosti, smrdí nám to. Navíc, za nás kdysi byly "klejky" za 6 korun, dneska bych za to těch 70 a víc za krabičku rozhodně nedala. A má prý být hůř. Jaga.
Pro Acida: žvýkací tabák provází plivání a to Vám Váš zaměstnavatel určitě neumožní - dát Vám k lince či ke stolu plivátko. To bylo za časů Švejka. Navíc plivání je netaktní vůči spolupracovníkům, ošklivě to vypadá a mně se pokaždé zvedá žaludek, když někdo odplivuje. S Vámi bych teda dělat nechtěla!
Jde-li vám o eliminaci kouření (resp. páchnoucího dýmu) v práci, ptám se: Elektronickou cigaretu jste zkoušel? Zvolíte-li dostatečně výkonný typ, bude to náhrada cigaret (včetně přísunu nikotinu) mnohem "přirozenější" než žvýkací tabák. A troufnu si říci, že i méně škodlivá pro ústní dutinu.
Mluvím z vlastní zkušenosti novopečeného měsíčního kompletního "e-kuřáka", jímž jsem se stal ze dne na den po 30 letech kouření (v posledních letech 2 krabiček denně).
Rakovinné bujení se objeví zejména u jedinců, kteří pravidelně užívají nebo dlouhodobě užívali látky vyvolávající karcinom v těle. Mezi ně patří hlavně kouření, jehož důsledky jsou druhou nejčastější příčinou úmrtí. Každoročně je v EU diagnostikováno více než 140 000 lidí s rakovinou krku a hlavy a téměř 70 000 z nich na toto onemocnění zemře.
Vyžádejte si vyšetření krkuV prvních a mírně pokročilých stádiích rakoviny krku pacienti většinou nepociťují žádnou velkou bolest ani významnější zdravotní komplikace. Rakovina se v začátcích může běžně projevovat jako nachlazení nebo virové onemocnění, další komplikace se přidávají postupně a postižený člověk je často ignoruje.
Pro úspěšnou léčbu a záchranu života jsou přitom nejdůležitější samotné začátky rakoviny, která nezasáhla příliš velkou oblast v těle. Máte-li proto z níže uvedených symptomů pocit, že byste mohli být obětí této zákeřné nemoci, navštivte svého lékaře, vyšetřením rozhodně nic nezkazíte.
Symptomy rakoviny krkuMezi nejčastější symptomy se řadí dlouhodobá bolest v krku (například jako u nachlazení - při polykání), neobvyklá změna hlasu, chrapot, dlouhodobě ucpaný nos, bolesti uší a bulky na krku. Mezi další symptomy patří bolest horních zubů, vykašlávání krve, pocit cizího tělíska v krku a ztráta hmotnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.