Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulky fyzické zdatnosti

Od: jarahosek* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

nevíte či nemáte někdo tabulky fyzických testů k přijetí k vězeňské stráži? Našel jsem už k PČR ale k VS jsou trochu jiné. Stačil by i odkaz:)

Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

1x

vscr.cz/... ale řekl bych že se to bude všude trochu lišit

hodnocení

1x

Tady jsem ti našel ty tabulky:

vscr.cz/...

w1dowmaker*

To je to samý co sem vložil před chvilkou já...

No vidíš, alespoň to máme ověřené :) Ono když píšeš odpověď, tak už nevidíš případně vložené příspěvky ostatních rádců. Nestalo se mi to poprvé a mnohým jistě taky.

hankauk*
hodnocení

0x

Járo, tak to dáte 30 bodů s přehledem. Já jsem kdysi chtěla jít k cizinecké policii a měli jsme u toho plavání a ještě takový docela nelehký cvik s tyčí. Tohle je brnkačka. *smich* Kromě fyzických testů byly ještě testy psychické. K policii jsem nakonec nešla, poněvadž hraniční přechod, který měl být tehdy zbudován, čekal na uvedení do provozu ještě dalších 10 let. A... cizinecká policie na přechodech už stejně není. ;)

hodnocení

0x

Klid...podle těch tabulek musí 30ti bodů dosáhnout i 10ti leté dítě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]