Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeče na noze

Od: recept odpovědí: 5 změna:

Je mi 56 let občas mívám v noci křeč do lýtka na noze užívám hořčík 2 tablety a 1 tabletu b komplex forte. nevím co mi dále chybí aby přestaly potíže. Dále mám dost narušený spánek dříve jsem neměl problémy se spánkem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

222hel*
hodnocení

1x

Křeče v nohách v noci to je většinou důsledek, malého pití tekutin přes den.

Nemusí to být pravda, ale stojí za to vyzkoušet následující.

Mimo pití, co běžně přes den pijete, je důležité pít obyčejnou vodu.

Snad to nebude bráno jako reklama.

Kupte si Magnesium, je to modrá lahev minerálky, která se prodává v každém větším obchodě, perlivá i neperlivá, kupte si neperlivou a každý den, jednu lahev vypijte. Vyzkoušejte a dáte mi za pravdu.

nikl*
hodnocení

1x

Take jsem kdysi trpel hodne podobnymi kreci .Nevim co na tom je pravdy, ale jeden znamy me doporucil jist banany. Mam ted o hodne mene kreci:)

hodnocení

0x

Nechte si udělat testy na TSH (funkčnost štítné žlázy)

sisinka*
hodnocení

0x

To znam z vlastni zkusenosti.Nekolikrat za noc krec a dokonce do obou nohou.Snazila jsem se vic pit.Jak vodu,tak Magnezii mineralku,ovocne caje...a koupila jsem si horcik jak v tabletkach,tak sumive tablety.Ted mam bohudik klid.Ale nekde jsem slysela reklamu na neco co se da koupit v lekarne a je to vylozene na krece.A asi bych doporucila odpocivat s nohama nahore.Preji vam at to brzy prejde,je to neprijemna bolest.

bb*
hodnocení

0x

Také hodně záleží na zaměstnání kde pracujete. Jestli jste celý den na nohou, může se stávat, že jsou unavené, a chytnou vás křeče. To pití v každém případě, ale kdybyste málo pil, tak by vás mohly chytit křeče i do zad, rukou, prstů, všude. Někdy po flámu taky, alkohol vysušuje organismus a přijdou křeče, než se zase zavodníte. Já používám z lékárny Dologran, je dobrý pomáhá mi, bohatý zdroj přírodních minerálů, hořčíku a vápníku posiluje a regeneruje organizmus. Není to žádná reklama, ale když mě ráno chytnou křeče, tak si dám lžičku a mám zase na chvíli pokoj. Vyzkoušejte stojí to za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]