Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dieta při borelióze?

Od: pavja1 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jdu na návštěvu nemocné s boreliózou a ráda bych něco přinesla. Drží se při borelióze nějaká dieta? Abych nedonesla krabici bonbonů a ona to nesměla...

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Při lymské borelioze žádná speciální dieta není (alespoň jsem o ní nikdy neslyšela).

jabraka*
hodnocení

0x

Borelie napadají především nervové dráhy a klouby.Po zlikvidování nákazy většinou zbudou jen zvýšené protilátky v krvi.Pokud lékař nedoporučí speciální dietu,nemusí se člověk omezovat.

JABRAKA

hop®
hodnocení

0x

Doktorka mi naordinovala antibiotika (Doxyben) a zakázala "chlastat". Tři piva k večeři není chlastání, pitný režim se musí dodržovat. Jsem vyléčen z boreliózy, potvrzeno dalšími krevními testy. Takže o žádné dietě nevím. Více o léku třeba na lekarna.cz/... nechtělo se mi to číst celé, hlavně ani neznám předepsané léky Vaší známé či kamarádky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma borelióza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]