Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr z bankomatu - dal méně

Od: luciehajkova* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vybírala jsem z bankomatu a ten mi vydal bohužel méně než jsem požadovala,ale z účtu mi odečetli vyšší částku a musím konstatovat že se jednalo o tisícikoruny.

Psala jsem reklamaci do banky, tu mi bohužel neuznali, odvolání - s tím jsem taktéž neuspěla.

Mohli by jste mi poradit jak dál? Zda-li s tím nemáte nekdo zkušenosti? Jsem celkem bezradná a ten obnos jim nechci nechat.

Díky Lucie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

4x
Měla jsi hned volat do banky které bankomat patří počkat u bankomatu aby z něj nikdo nevybíral.Až by přijel někdo z banky tak udělá neco jako inventuru.Jednomu známému se to stalo a vše bylo za hodinu vyřízené i z omluvou.Ale ve tvém případě je už asi pozdě
luciehajkova*
hodnocení

Já během 5 minut volala do banky a řekli mi, at pockam co mi strhli z uctu a pak max. reklamaci...:(

simpansky
hodnocení

0x

chtěla si vybrat např 5000 a bankomat ti dal jen 2000 a na lístu ti vyjela původně chtěná částa 5000?

luciehajkova*
hodnocení

Ano nějak hodně podobně to bylo - pouze bez lístku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]