Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bydlel J Schelinger

Od: popopopo® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Chystám se do Prahy a chtěl bych se jít podívat k domu kde bydlel zpěvák Jiří Schelinger.Z netu jsem se dozvěděl že to bylo v Čestmírově ulici,ale číslo nevím.Má mít na domě nějakou pamětní desku,nerad bych ale procházel celou ulici :) Budu rád když mě někdo řekne přesnější polohu domu.Díky předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

stačí dát do Google heslo schelinger čestmírova, jako jsem to udělal před chvílí já...

pametnidesky.webnode.cz/...

doplněno 13.09.11 19:45:

tabule

doplněno 13.09.11 19:54:

je to roh Čestmírovy a Mečislavovy ul, dva bloky od nám. Bratří Synků

doplněno 13.09.11 20:53:

kdo se bojí, nesmí do lesa!

už jsi viděl třeba kluka z města, jak čumí na kombajn? každý z nás něco vidí poprvé...

až budeš koukat třeba na 25. pamětní tabuli, ani ti to nepřijde...

Kde bydlel J Schelinger

erikch*
hodnocení

2x

ona ulice(Čestmírova) má tři bloky,takže byste to určo zvládnul...*smich*

hodnocení

Díky,vyčerpávající odpovědi.

doplněno 13.09.11 20:46:

Když budu chodit po ulici a vejrat na domy,lidi poznají že jsem vidlák...A může se stát že si mě všimnou spoluobčané hovořící rómským nářečím a to bych moc nerad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]