Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradno,jsem na holky a mamce se to bojim rict pze jednou me rikala ze me vyhodi z baraku tak nevim jak to mam udelat chodim s jednou holkou je bajecna =(...nechci ji ublizit =( dekuji za radu
Vite co? Matka, ktera vyhodi sve vlastni dite z domu z duvodu jeho sexualni orientace, neni matka, ale hovado. Ja bych ji to rekla i za cenu tohoto rizika - aspon uvidite, co opravdoveho se v cloveku skryva. Pokud dojde k vyhazovu, mejte pripraveny zalozni plan (podnajem, kamaradky, pritelkyne), kam se nastehujete. Casem by matka mela vychladnout a umoudrit se - a samozrejme by Vas nemela vubec vyhazovat. Lhanim a pretvarkou niceho nedocilite a stejne to jednou praskne. Tak radeji Vy, nez nekdo cizi.
Říct, určitě říct. Jestli jste na ní zatím závislá, tak s tím úplně nespěchat, pokud nehrozí, že se to dozví odjinud. Zařiďte si to prakticky, i když už je třeba touhla mít to za sebou veliká A hlavně klid a předem jí odpustit cokoli, co v případném prvotním afektu bude plácat. Reagovat klidně, nebránit se, neargumentovat... nechat jít o strávit. A třeba vás naopak čeká příjemné překvapení...
Přítelkyni bych na to oznámení raději nevodila, to by asi měla být soukromá záležitost. A až řekne "já vím", tak ať vám nezaskočí
Já jsem pro to říci narovinu.Maminka nebude naštvaná na Vás, nemá proč. Ona jen bude zahnaná do kouta a neštastná, že jste jiná, nejste jak holky, které mají kluka.Bude najednou řešit jak to řekne jinde, až se jí budou ptát, kdy bude babičkou atd. Zatím se někteří rodiče s tím nedokážou vyrovnat a brát tak, jak to je.Ale jestli jste si jistá a všechno tomu nasvědčuje, že jste lesbicky zaměřená a že to není jen nějaké jiné citové pouto ke kamarádce, třeba že si jen hodně rozumíte, že je něčím zajímavější než Vy a co Vás u ní imponuje, tak to řekněte. Je to již Váš život a mamina si časem uvědomí, že nemůže nic s tím dělat, ani přinutit, abyste začla chodit s klukem. Ona to přijme, ale třeba déle.Ale ztratila by svou dceru. Přece jste nic neudělala špatného.A jestli Vás vyhodí z domů, tak je to jen to rozčarování, ale není to nenávist.Od té doby co jsem tady na poradně, tak tady se to řešilo už několikrát a mám najednou pocit, že budu muset své holce(zatím jsme jen kamarádi,ale co se mají rádi) honem říci, jak jí miluju a že chci si jí jednou vzít.Nebo budu muset se honem zasnoubit.Nebo než k tomu dojde, tak nebudou žádné holky k mání a nebudou ani kluci pro holky.Bude jen holka+holka a kluk+kluk Ale nic proti Vám nemám,mám také kámoše, který je homosexual a je to príma kluk. Tak si jděte za svým životem,ale mějte s maminou trpělivost, všechno se urovná. Jakub
Tady je každá rada drahá,pokud matce ublížit nechcete,tak ji to neříkejte,ovšem,stejně se to dříve či později dozví,třeba od známých či blízkých.
Řeči se vedou a voda teče. Ono se toho napovídá a nakonec je všechno jinak. Ničeho se neboj, ono to vždycky nějak dopadne. A na okraj: Měla jsi vztah s klukem, abys mohla říct, že jsi opravdu na holky?
Dozvěděla? Od koho? To musíte vědět vy, které pohlaví vás fyzicky a citově přitahuje a které ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.