Nejste přihlášen/a.
Necháváme si pro firmu dělat razítka, jednou je to Trodat Printy, jindy Colop Printer, bohužel tato levná razítka nestojí svou kvalitou za nic (cena razítek mezi cca 200-1000 Kč).
při otisknutí se barva rozpívá, písmenka spojují, některá písemnka a čísla jsou nečitelná nebo se splívají (typicky G vypadá jako C, g splývá do q, 3 vypadá jako 8)
Možná je to i zvoleným typem písma (bezpatové či patkové) a zvolenou tloušťkou (některá razítka mají tenounké linky otisku, některé dělají tlustší linky)
Co radíte?
Ono to ani tak není mechanikou razítka (takže je scestné srovnávat Trodat Printy a Colop Printer) jako o obtiskávacím médiu. Takže je to o firmě, jakou použije "gumu". Sám používám Trodat Printy 4913 a Colop Printer 10, po mechanické stránce spolehlivá razítka. Ale je pravda, že po výměně gumičky u Trodatu tiskne dle mého názoru razítko hůře (při stejných parametrech písma). Jinak samozřejmě - používat "tenké" a bezpatkové písmo a vhodné rozvržení textu.
Existuje firma Vistaprint ( vistaprint.cz/...), dělají vizitky, ale i razítka a do neděle mají nabídku-razítka zdarma (poštovné se platí) - prohlídněte si nabídku. Já byl s jejich razítkem cspokojen, ale razítko pro soukromou potžebu má nesrovnatelně menší zátěž než firemní. Za prohlédnutí stránek nic nedáte, zda vám to k něčemu bude, to už je na vás.:
Dobrý den, prosím o upřesnění, co znamená nabídka zdarma? To mi jako pošlou hotové razítko, já ho doma otisknu a vyzkouším a když budu s kvalitou spokojen, teprve pak zaplatím?
U razítek je právě asi problém, že nelze dělat návrh na vyzkoušení, jak tu gumu už jednou udělají, tak jí i nalepí do razítka a pak jí lze maximálně tak vyměnit. Pokud si dobře pamatuji za novou gumu jsme platili 200 Kč. Takže měnit a zkoušet stále nové gumy asi není moc ekonomické
Nabídka zdarma znamená, že to razítko je zdarma, nicméně platí se poštovné (výše záleží na požadované rychlosti a trochu je to matoucí, U vizitek zdarma chtěli něco za zpracování, nevím, co tím mínili, a mají takový trik, když pošlete objednávku, tak vám hned napíšou, že jste získali slevu na další produkt a "objednejte si s výhodou", a takhle opruzujou. Poštovné u vizitek zdarma (vlastně to bylo 250 vizitek za 99 korun) bylo při pomalém dodání (Doručení & Zpracování (Pomalu 21 dnů): 136 korun, k tomu 47 korun DPH. To razítko jsem objednával v rámci jiné akce, jako prémiový dárek k vizitkám za 249 korun bylo razítko (malé) a kovový vizitkář a doprava, to vše zdarma (oni ty akce rúzně obměňují). (Jinak těch jednadvacet dní je se zárukou, ale obvykle to poslali dřív.)
Jinak v této nabíde zdarma jsou, jak jsem viděl, jen malá razítka, za větší už se něco platí. A poslali mi prázdné razítko a gumu extra, abych si ji přilepil. Nevím, jestli jsou ochotni poslat samostatnou novou gumu, po tom jsem nepátral.
Pokud budete chtít, můžu vám štoček (gumu) do razítka zajistit. Nevím o jak velké razítko se jedná, ale cena by byla určitě výhodnější.
Asi si nerozumíme. O cenu mi nejde, jde mi o kvalitu.
Na trhu je obrovská konkurence a všichni se předhánejí cenou, ale aby někdo konečně přišel s vyšší kvalitou, to ještě žádného obchodníka nenapadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.