Muj problem je asi takovy.Mam kamosku ale chtel bych s ni chodit protoze se mi libi, ale nevim jestli se ji libim ja, protoze mi to nedava najevo.Malo se vidime.Jak mam zjistit ze se ji libim i presto ze se tak malo vidime? Moc se spolu nebavime, ale myslim si ze chce abysme byli jen kamaradi.Prece kdyby se mnou chtela chodit, a libil bych se ji na prvni pohled, tak by mi to dala najevo.Ale myslim si ze na vztah jeste nejsem pripraveny (nevyzraly) a i kdyby sme spolu chodili tak bych ji musel porad nekam zvat (kino,restaurace,diskoteka).A to stoji moc penez kterych ted moc nemam.Takze kdyby sme spolu chodili tak si myslim ze by me opustila, protoze jsem pasivni clovek a nikam bych ji nepozval.Takze si myslim ze ona o me zajem nema.A taky si myslim ze se ji nelibim po vzhledove, protoze kdyby se ji libil muj vzhled tak by to byla laska na prvni pohled a dala by mi najevo ze se ji libim hned poprve jak sme se potkali.
Co ji takhle pozvat na rande? A nemusí to být zrovna restaurace ... atd. Pak poznáš jestli ano nebo ne. Ostaně, jsou lidi, kteří nemusí umět vyjádřit city, takže Ti třeba hned nemusí padnout kolem krku.
nechci tě odradit, ale podle mě jsi si vlastně odpověděl sám.. nejspíš fakt nemá zájem.. podle mě láska na první pohled je blbost a nikdy netrvá dlouho.. je to jen o vzhledu a ten je pro lásku nedůležitý..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.