dobry den, muj pritel me prstil a myslim že z toho me začalo bolet pri vsupu do pochvy(SKRABAT)...driv me ale jeste boleli(spis takovy neprijemny svedeni) stydke pasky!bylo to neprijemne pri chuzi! To ale už po mesici a pul zmizelo a už me tam jen skrabe! Jsem jeste pana. Nevite co to muže byt? Nemužou to udelat prasky-antikoncepce,když jsem nebyla na prohlidce? Chtela bych pohlavni styk ale je mi jasny ze s timhle to nepude PORAD TE PROSIM KDO MUŽE! DEKUJI!
Zajděte si na gyndu. Může to být od drobných škrábanců od nehtů po zánět způsobený nečistotou za nehty, případně z neumytých rukou naprosto cokoli. Zajděte si za odborníkem - prohlídkou a konzultací nemůžete nic pokazit.
Miriam-albunda má naprostou pravdu,ale ty nic nepodcenuj a okmžitě na klékři.Tady může nastat velký problém,tady tě varují z následku.SO
miriam*
A CO JE TO"SO"DEKUJI!
zwiki*
Již jsem to vyluštil a minule odpovídal jiné ženě,že SO je její zkratka příjmení.To Vás nenapadlo?
al bunda*
"SO"je část podpisu"nensy"-"SO"jako Solerová - už se na to někdo ptal. To neřešte.
Hezký den.
miriam*
a na gyndu nejdu... :/!treba to prestane ikdyž si myslim že je to nejaky zanet!
al bunda*
Komu není rady...až se ucho utrhne. Vážené kolegyně Vám jistě mohou naznačit, kam až může vést neléčený zánět. Ledaže by nesměly ani naznačovat?
Hezký den
al bunda*
Tak jinak. Neléčený zánět může mít za následek i neplodnost v pozdějším věku.
Hodně zdaru.
miriam*
tak mi porad te co mam doma máme rict aby me vzala na gyndu,co si mam vymyslet?samotná tam jít to nezvládnu hm! když mi je (15) a s mym klukem chodimm 2roky a tady na vesnici nas vsichni znaj a pomlouvaj atd.!a jeste k tomu sem snim mela včera první pohlavní styk...!víte to nekdo?dekuji
nensy*
MIRIAM- Tady jedině si dojdi do lékárny-trucovánim nic nspravíš spíše si více ublížišSO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.