Nejste přihlášen/a.
dobry den, muj pritel me prstil a myslim že z toho me začalo bolet pri vsupu do pochvy(SKRABAT)...driv me ale jeste boleli(spis takovy neprijemny svedeni) stydke pasky!bylo to neprijemne pri chuzi! To ale už po mesici a pul zmizelo a už me tam jen skrabe! Jsem jeste pana. Nevite co to muže byt? Nemužou to udelat prasky-antikoncepce,když jsem nebyla na prohlidce? Chtela bych pohlavni styk ale je mi jasny ze s timhle to nepude
PORAD TE PROSIM KDO MUŽE! DEKUJI!
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
nensy*
0x
Miriam-albunda má naprostou pravdu,ale ty nic nepodcenuj a okmžitě na klékři.Tady může nastat velký problém,tady tě varují z následku.SO![*stop* *stop*]()
zwiki*
Již jsem to vyluštil a minule odpovídal jiné ženě,že SO je její zkratka příjmení.To Vás nenapadlo?![:) :)]()
al bunda*
"SO"je část podpisu"nensy"-"SO"jako Solerová - už se na to někdo ptal. To neřešte.
Hezký den.
al bunda*
Komu není rady...až se ucho utrhne
. Vážené kolegyně Vám jistě mohou naznačit, kam až může vést neléčený zánět
. Ledaže by nesměly ani naznačovat?
Hezký den
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]