Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dovolenou

Od: marina25 odpovědí: 4 změna:

Jaká byla vaše letošní či jiná dovolená? Už teď plánuji dovolenou na příští rok a tak se ptám Vás,kde se Vám líbilo nejvíce...Upřednostňuji menší historická městečka,poblíž pláž s čistou vodou...tak jako to bylo letos v italském Vietse.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste byla letos v italském Vieste, netrávily jsme dovolenou moc daleko od sebe. Já byla v Rodi Garganicu a právě to jsem chtěla doporučit. Malebné historické městečko, kamenné domy, stovky schodů, pomerančovníky, citróníky, opuncie. Výlet do Peschici, ale Rodi se mi zdá hezčí. Jezdí tam vláček, možno zajet i do vnitrozemí, k jezerům Lesina a Varano. Moře čisté, pěkné, v červnu velice málo turistů, všude na Vás mají čas, nikdo není nervózní a nespěchá. Navíc se každoročně koncem června v Rodi konají velkolepé slavnosti Madony. I to stojí za zhlédnutí. Nejsem žádný pecivál a už jsem leckde byla, ale Rodi opravdu stojí za to. A cestu budete navíc mít o 50 - 60 km kratší, než do Vieste. *smich* Jaga.

marina25
hodnocení

Rodi Garganico mě zaujalo už při výběru letošní dovolené,kdy jsem vybírala mezi Rodi-Peschici a Vieste. S Vieste jsem nad míru spokojená,najdete tam vše co V Rodi akorát je tam asi živěji takže trochu uspěchanější...Peschici jsme také navštívili. Rodi je určitě také okouzlující,ale chceme se zase podívat jinam než ba Gargáno,může to být klidně itálie...

hankauk*
hodnocení

0x

Rhodos město, hotel Semiramis. Nedávno jej zrenovovali, takže se posunul trošku do dražší kategorie, ale já bych tam jela hned znovu. Kousek do centra, kousek do "barové" uličky, kousek na pláž, jídlo super, obsluha velmi příjemná i personál hotelu... Nemůžu si stěžovat. Když se nechtělo na pláž, šli jsme do centra a plácnout se do kavárny v přístavu. Zákusky... tomu se ani nedá říkat zákusek, ale zákus jedna báseň... Nebo se šlo do historického centra či cournout tak po městě či jet na výlet. *slunce*

222hel*
hodnocení

0x

Doporučuji Turecko - Side - hotel Side Star Beach. Hotel stojí přímo na pláži, pět hvězdiček. Je to SIDE západní pláž. Přímo po pláži je udělaná zámková dlažba na promenádu asi 6 km dlouhá. Pohodlně se procházíte podle moře a hotelů až do města SIDE. Cestou si můžete posedět občerstvit a kochat se. Nádherné Koloseum, Apolónův chrám, prostě nádhera.

Egypt - hotel pět hvězdiček - ROYAL AZUR - pláž MAKADY BAY - V hotelu slaný bazén, 5 min koralový útes, kde se dá šnorchlovat, podařilo se nám nejen vyfotit žraloka útesového, ale i malé žraloky. Máme i video, moc pěkné. Možno používat i vedlejší hotel v bazénu jsou masážní trysky.

Vracíme se každý rok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]