Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekologické potíže

Od: nicolka321 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v květnu mi byl diagnostikován zánět děložního čipku. Od té doby mám potíže jak při sexu (řezání , pálení ) tak i s poruchami vyprazdňování. V tříslech se mi udělali uzliny a někdy i bolí. Výtoky mám, ale při menstruaci krev zapáchá po rybině. Už mi dělali všechna vyšetření, brali mi krev, dělali ultrazvuk, ale nic mi nenašli. Bojím se, že by to mohlo mít do budoucna nějaké potíže. Pořád mi bolí v tříslech a jsem z toho už docela nervozní. Zánět mi nijak od května neléčili řekli mi jen že je to ze stresu a že mám být v klidu a hodně pít. Nedávno jsem zašla opět za gynekologem a ten mi nasadil vaginální globule a rektální čipky, ale jeho vyšetření bylo taky negativní (jako přes ultrazvuk) . Už si nevím rady. Myslíte že by to mohlo být i ze zácpy že mě bolí zvětšené uzliny v tříslech? Doufám, že to není zánět vaječníku :(:( . Děkuji za odpoveď . Krčková Nikola

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Zní to jako něco, co by mohlo být od kvasinek (vůbec se nemusí projevovat klasickým výtokem), ty potvory umí neuvěřitelnou škálu potíží a přitom se dost podceňují. Zkusila bych držet alespoň dva, ale raději tři nebo čtyři týdny důslednou protikvasinkovou dietu (a brát k tomu ty vaginální globule). Pokud vám nic není, neublíží, maximálně shodíte pár kilo :) Pokud je to ono, pocítíte výrazné zlepšení a můžete se podle toho zařídit dál.

Jinak radím změnit doktora. Není to příjemné, ale lepší, než se zbytečně trápit. Doktory je nutno otravovat, otravovat, otravovat ;) Příliš spoléhají na to, že dlouhé objednací lhůty a nevinný pohled vyléčí polovinu nemocí (což je sice pravda, ale vocuď pocuď) :-D

nicolka321
hodnocení

Dobrý den,

děkuji mockrát za odpověď. Já mám už dlouhodobé potíže. Jednou mě mamka vezla i na pohotovost, kuly křečím v břiše,ale nic mi z gynekologického hlediska nenašli a za 3 dny jsem byla u jiného lékaře a ten mi taky nic nezjistil až se mi udělali bulky v tříslech, tak teprve jsem zašla za mojí gynekološkou a ta mi taky nic nenašla. Nevím jak dál , je to dost nepříjemné a navíc když nevím ani co mi je, pořád myslím na to nejhorší :( . Mohla bych se zeptat jaká je protikvasinková dieta? S dietami nemám skušenosti . Děkuji mockrát za odpoved. Nikola

sargo*

Jenže tohle by mohlo být věcí víc... ale když už jsem začala o kvasinkách - ono to opravdu minimálně neuškodí a organismus se pročistí. Když to vezmu hodně zjednodušeně, musí se vyloučit veškerá bílá mouka a cukr a začít do sebe sázet bílé jogurty, kyselé zelí a jablečnou šťávu :) Větší podrobnosti zde:

celostnimedicina.cz/... (tady jsou hodně přísní)

nebo možná ještě lépe zde:

nemoci.doktorka.cz/...

nicolka321
hodnocení

Děkuji mockrát za radu, tak mi neporadila ani moje gynekoložka *nevi* Jen řekla že je všechno v pořádku a přesto mám výtoky, zvětšené uzliny, ... . Jste skvělí *jasne*! DĚKUJI

martinaa*
hodnocení

0x

Jj, zanety jsem letos mela uz tri. Strasne rady se vraceji, protoze ruzne chlamydie a buhvico je jeste zpusobuji jsou silne recidivni.

Ruku v ruce se zanety jde vsak stres, oslabeni, zima. Pokud se nedostanes do psychicke pohody, jsou veskere medikamenty k nicemu, protoze stres je hlavnim spoustecem bolesti a zanetu. Je vsak divne, ze zanet nijak nelecili (i kdyz je ze stresu, je tam!).

Navrhuji zmenit lekare, a vybrat si nejakeho proflakleho, co umi. Ja tez musela menit doktora, ale na soucasneho nemuzu rict jedineho spatneho slova. Jsem u nej tak jednou za mesic, smeje se, ze jsem nejcastejsi pacient, ale pomuze:)

Zkus koupit system Rosalgin, trimesicni kuru pro zdravy "spodek" Candivac. Omez sladke a hodne pij vodu. Pozor na studena mista k sezeni a nekryta zada - tohle vsechno jsou spoustece.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]