Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu být těhotná, když jsme s přítelem měli nechráněný sex 12 dní od poslední menstruace a mc je 30 dní? děkuji za opověď
No jasně, že mohla. Ale tohle je otázka spíš na emimino - tam tě utlučou miriádou příkladou co kdy jak. S dovolením začnu: otěhotněla jsem asi tři dny po ms, tedy zcela mimo všechny údajné cykly.
Dobrý den, co použít těhotenský test! V každé lékárně je jich dostatek, čím dřív tím líp!
sargo*
Bohužel těhotenské testy se nedají používat stylem "čím dřív tím líp" - ono to nějakou dobu trvá, než se v těle utvoří dostatek hormonu, který ten test dokáže zachytit.
honzek*
Moc nefunguji! At si zajde k doktorovi
martinaa*
POkud si vybere kvalitni, umi rozpoznat tehotenstvi uz za 10 dni. Nejsou stoprocentni, ale to dnes neni temer nic.
Plodné-neplodné dny?! Někdo roky počítá a jiný otěhotní i když podle tabulek je doba kdy se to nemůže stát. Přestala bych vyšilovat a vyčkala do menzesu, no a když nic tak pak k lékaři. Těhotenský test-kvalitní, lze zkusit už od 10 dnů gravidity ale zas tak moc bych na to nesázela. Hezký večer a ať to dopadne tak jak si přejete.
Zdrávím vás všechny, no tak zatím jsem na na tom tak že ms se ještě nedostavila dneska je to 38 dní a tak zítra si koupím test a uvidím, co myslíte jsem nebo nebo je to jen náhodou takhle moc zpožděné?Nikdy dřív jsem takové zpoždění neměla,dostala jsem to tak max. 33 dní, díky mějte se krásně dám vědět jak to dopadlo
krkovicka*
Zkuste hadat.Výrazné zpoždění to teda je.Ani v době kdy jste to před týdnem měla dostat nic?Klasické bolesti mensesu,jen bez toho krvácení?Testíky si kupte 2 od různých firem,dodávají do krabičky i dvě testovací tyčinky.Počůrejte je všechny.Dejte vědět co a jak a zda je mimi chtěné.
jarmila108*
Děkuji za odpověď, bolení břicha mírné jako před menstruací, ano koupím a zítra uvidím, možná mám i mírné napětí v prsou ale jen jestli to není už vsugerování, mimi bych chtěla moc. a ještě jednou díky
krkovicka*
Když Vám proužky výjdou tak na gyndu,když nic,tak stejně na gynekologii.Ať Vás skoukne. Hodně štěstí.
jarmila108*
Takže test jsem si dělala teď a je tam jenom jedna / a tak uvidím za 3 dny a udělám si další...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.