Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit sousedku?

Od: matysek82 odpovědí: 19 změna:

Ahoj všem,mám takový problém.Jsem rok vdaná máme prcka a plánujem druhé,už skoro 2roky bydlíme v nové ulici,a asi po roce jsem začla z ničeho nic koukat po sousedce,ta schodou okolností je orientovaná na holky a má přítelkyni.Já jsem na chlapi,ale prostě ted mám bordel v hlavě a vubec nevím co mám dělat.Chtěla bych jí jen více poznat,zajít na kafe,ale vůbec nevím jak jí oslovit a halvně z ničeho nic jí nemužu přece oslovit a nabídnout jí že zajdem na kafe,vím určitě že nic netuší a myslím že asi mě ani moc neregistruje,jen se zdravíme.co byste dělali vy?přece zajít na kafe není nic špatného,a hlavně se bojím reakce co by odpověděla.v zimě jsem jí dala lístek s číslem za stěrač ale myslím že jí napadlo že je to od chlapa tak to vyhodila,nikdy by jí nedošlo že já.zajímá mě váš názor?díky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

4x

"Dobrý den, my se pořád tak míjíme na schodech či ve dveřích. Bydlíme tu už dva roky a ještě jsme se ani nepředstavily. ;) Já jsem XY." Pak vám asi řekne něco zdvořilostního a představí se taky. Pak bych se jí zeptala, jestli by nezašla na kafe.

No já nevím.

Pokud na ni koukáte a máte přitom,jak píšete,bordel v hlavě,tak je jasné,že Vás nezajímá jako sousedka ale jako žena.

Možná začínáte přemýšlet,jaké by to bylo,kdyby...

Asi byste si měla ujasnit,co vlastně přesně chcete a případně,kam až jste ochotna zajít.

matysek82
hodnocení

Přesně takhle,je to myšlené,zajímá mě jako žena ne jako sousedka.Prostě je to náhoda,a je to nevinné,určitě vím že jsem na chlapy,ale možná jedné zkušenosti s ženou bych se nebránila,ale jsem srab a fakt nevím jak jí oslovit,potkávám se málo.Nechci z toho dělat román,jen jí poznat popovídat a nechat to situaci.Prostě je mi sympatická,a možná bych se nebránila kdyby to skončilo kamarádstvím.Jen nevím jak jí oslovit,no a hlavně bydlí o barák vedle,takže není přímo z našeho domu.A často jde stou svojí,tak je mi blbí se začít bavit,třeba jí někdy potkám osamotě.

hodnocení

3x

Předpokládám, že se potkáváte na ulici a občas se pozdravíte. Záleží, co si od setkání očekáváte. Pokud nemáte jasno v orientaci, tak je možné že jste bisexuál. Promyslete si, zda do toho půjdete, protože je to je složitá a zapeklitá věc. Nevíte jestli jsou ty dvě ženy také BI, to byste asi neuspěla. Navíc máte manžela a nevím jak dalece by byl pro. Je to na delší rozbor, ale to by nebylo na řešení přes tuto skvělou poradnu. Když tak přes vnitřní poštu, pokud budete mít zájem. To se tedy zaregistrujte. Pěkný den.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Mě tahle otázka silně připomíná aktivity zdejšího známého provokatéra. Je zne zmíněno několik absolutně neslučitelných věcí. Rok vdaná, malé dítě, další dítě v plánu, lístek za stěračem a chuť na experimenty se sousedkou. Pokud je tento dotaz míněn vážně, tak zapomeň na sousedku (nebo na manžela a fungující rodinu) a vyhledej odbornou pomoc.

rv*
hodnocení

0x

To je z toho. že jste doma a máte málo práce. Řekněte manželovi, ať vás trochu víc zapřáhne a přestane vás pálit dobré bydlo.

výtka
Upozornění od sys strejc 05. 09. 2011 14:52:46
Ale no tááák, toto přece není rada! *stop*
matysek82
hodnocení

Tak myslím,že jsem pracovně zapřažená až dost.Ale ani mě neudivuje,když to tady tak pročítám,že se občas mezi lidma co radí najdou i ti kteří dokážou,být nepříjemní,tipovala bych to na nějký starší ročník,vy jste vždy byli se vším hned hotoví,a my mladí jsme rozmyzlení,neumíme se chovat,a nevážíme si toho co máme.Tak abych to schrnula,než abych poslouchala takové chytrosti předpokládám,že jste muž.Tak jsem raději chodit již nebudu,a nebo vy neodpovídejte na věci co vás pohoršují! Nejsem žádná rozmazlená panička která má roupy a nudí se doma.Mě fakt neznáte pane RV.

Nevzdávejte to. Sem má přístup kdokoliv a taky toho zneužívají. Věnujte většinou pozornost na rady registrovaných.

matysek82
hodnocení

Díky,za podporu!Já fakt nejsem znuděná paničkaa rozmazlená,jen se občas stanou věci které bychom nevěřili že nás mužou potkat.To samé s nevěrou co jsem tu četla,já nevěru neuznávám ale každej si sáhněme do svědomí,a opravdu nikdy neříkejme nikdy a neodsužujme úplně každého kdo někoho podvedl nebo kdo spí s otcem nebo matkou od rodiny.Je to každého věc! Já jsem spokojená se svým životem,jen jsem chtěla poznat dalšího člověka,asi to nechám osudu.Ale díky všem ostatním za rady kromě RV.

Matýsku, proč se hned vztekáte? Dala jste sem otázku a lidé odpovídají, podle toho, co si myslí. S tím musíte počítat, že názory jsou různé, každý nebude jenom s Vámi, stejně jako každý nebude jen proti Vám. S tím se smiřte a ne se hned čertit.*cert*Co lidí, to názorů. A proto Poradna je.

Také jsem Vám chtěla odpovědět, ale raději to neudělám, bojím se totiž, aby mi z monitoru nepřiletěl náhodou na hlavu Váš pekáč! *smich* Jaga.

matysek82
hodnocení

Já se určitě zbytečně nečertím,jen mi přijdou odpovědi tipu,že každej kdo něco udělá,nebo spíše ženská co se nechová jak slepice domácí,tak že jí pálí dobré bydlo,taky se to dá napsat jinak,slušněji,a ne tak nepříjemně.Ted toho lituji,že jsem sem dala vůbec nějakou otázku.Ale když jsem potřebovala poradit s lyžema to se nikdo neměl k radění,ale když se jen zepta´m na tohle tak je hned z toho velká věc :) ne já se fakt nebudu zlobit,ale je vidět nazor mladších osob a názor starších ti takové věci hoodně odsuzují,a jsou s odpovědí rychle hotoví.Ale vy jste tady Jago asi vážená osoba podle toho co jsem koukala,asi byste si měla otevřít soukromou poradnu,a nemyslím to ve špatném,to hlavně tak nechápejte,aby nedošlo k nedorozumnění.Mějte se a přeji pěkný den,jdu se raději zaměstnat prací abych neměla roupy! díky všem

Myslím, že hledáte problém tam, kde neexistuje. Pakliže je to sousedka, tak ji normálně pozvěte na kafčo a kus drbu. To ženský naprosto běžně dělají. Tímto krokem přestanete být cizí, přičemž není bezpodmínečně nutné, abyste jí hned vyznávala lásku. Uvidíte, jak se to časem vyvine, pochybuji, že by Vás úplně odmítne. V ,,nejhorším´´ případě bude kamarádky a to se hodí, ne?

dzordz*

No, vyznávat lásku - měl jsem pocit, že tazatelku přitahuje fyzicky a že by to chtěla zkusit, o lásce tam snad nic nebylo.

Homosexuálové se povšechně zdají být otevřenější různým návrhům, snad bych řekl až "ochotní" vás do toho uvést. Také se v tomto případě nedočkáte žádného pohoršení nebo opovržení, kterého by se vám mohlo dostat, pokud byste šlápla vedle a dotyčná by byla hetero. Pokud o tom manžel nebude dopředu vědět a pak to zjistí, možná ho vaše zvědavost neraní tolik, jako kdybyste šla za lepším chlapem, ale nevěra to pořád bude.

Promon:naprostý souhlas,jak jinak se lidé seznamují,přece tak,že se vždy musí prvně oslovit,né?Ona vám hlavu neutrhne,když ji pozvete na kávu či drink,trošku se oťukáte,a pak se uvidí...*palec*

rv*

Tak vy tady píšete, že máte malé dítě, plánujete další a kromě toho vás (dle kontextu) sexuálně zajímá lesbická sousedka. Proto moje rada, abyste nezapoměla na manžela. Mé nejmladší dceři budou také 2 roky a doufám, že moje manželka je natolik konzervativní, že do podobných experimentů by se nepouštěla.

hodnocení

0x

Já bych souhlasil s tím jak vám poradila Hankauk@.

jakubdeda*
hodnocení

0x

Paní, já bych jednoduše šel k ní, nebo kdybych ji potkal, tak bych jí oslovil, představil a řekl, že se chcete jen seznámit, že jste přece sousedky a pozval na kafe, víno atd.Třeba i její kamarádku.No a nechal to pak vykrystalizovat. Ale určitě bych hned nemyslel na nějaký sex. Jen tak poznávat se. Třeba zjistíte, že není taková, jak si ji představujete, nebo lepší, než si představujete.Ale nesmíte zapomenout na svou rodinu. Určitě máte svou rodinu ráda a bylo by škoda, ji zničit, kvůli sousedce. Někdy Vás můžou ty kamarádky pěkně vypéct. Ale na pokecání není nic špatného. Další si rozmyslete. Aby její přítelkyně nezačla žárlit a neřekla pak něco u Vás doma.

Nebojte se jí oslovit , nebo jít k ní, třeba Vám došlo vejce, mouka a já nevím co ještě může dojít, abyste mohla u ní zaklepat.:D

matysek82
hodnocení

Děkuji za kladné chápavé a rozumné odpovědi! jste milí,a určitě to zkusím jak radíte,jsme dospělí rozumní lidé,a za pokec se hlava netrhá nebo za oslovení.díky a mějte se

sargo*
hodnocení

0x

Ano, prosté pozvání na kafe s velkou pravděpodobností vyřeší mnohé. Fyzická blízkost dotyčné patrně způsobí jisté vystřízlivění - jedna věc je jakási romantická zvědavost z neznámého a druhá opravdu hopnout na cizí ženskou :)

Přesto bych se navrhovala zamyslet ještě nad jednou věcí. Řekněme, že by to opravdu vyšlo až do krajnosti - přijala by pozvání, došlo by na nějaké techtle mechtle - co bude dál? Bydlí velice blízko, potkáváte ji i její přítelkyni. Většina lidí nedokáže jen tak přepínat z nezávazného vztahu do civilna. Může to proběhnout vesele, může tam ale vzniknout i nějaká hořkost, rozpaky. A budete ji potkávat za měsíc, za rok... bude ji potkávat váš manžel a když vyleze ze dveří, budete trnout, jestli na ni nepadne a jestli ona nebude mít nějaké poznámky.

Na kafe - jasně. Ale na experimenty bych určitě navrhovala si najít někoho, kdo bydlí o hodně dál. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]