Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna noha kratší

Od: olaf71* odpovědí: 7 změna:

Dnes mi tak blesklo hlavou. Proč se říká, že mám jednu nohu kratší, když můžu říct, že mám jednu nohu delší a je to to samé.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

"olaf71", nemůžete říct, že máte jednu nohu delší, protože /"delší"/ noha je normální, ale ta nemocná je kratší. Proto se říká, jedna noha kratší. - stařenka

1jara*
hodnocení

0x

Mám jednu ruku dlouhou!

kolik*
hodnocení

0x

me zas napadlo proc se rika - hromadna DOPRAVA a ne DOLEVA?

hodnocení

0x

Jaký je rozdíl mezi vránou?

ako mezi vrabcem, ale větší.

radi*
hodnocení

0x

Obvykle jsou obě nohy stejně dlouhé, ale díky špatnému držení těla se jeví jedna jako kratší, resp. druhá jako delší. Pokud je dotaz myšlen vážně, hledejte "Dornova metoda", ta dokáže tento problém poměrně nenásilně řešit v řádech centimetrů!

chrest*
hodnocení

0x

Nojo to je to samé, jak když se říká, že je sklénka poloprázdná, přitom se dá řéct poloplná nebo spíš z půlky plná. Je to o tom, jestli přemýšlíš pozitivně nebo negativně.

hodnocení

0x

Jedinou rozumnou a k věci odpověď podala pt. Noha je kratší kvůli nemoci, úrazu apod., jinak by byla stejně dlouhá jako ta zdravá. Těžko budete mít třeba zlomenou nohu po zahojení delší než původně byla :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]