Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych být herečka v filmu

Od: monika* odpovědí: 3 změna:

Ahojky chtěla bych být v nějakém filmu ale nevím jak o sobě dát vědět abych se pak do nějakého filmu dostala.

Je mi 13 let měřím 151 cm.

Prosím poradte mi

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Casting,pokud vím,je jich dost.A za druhé,měla bys prospět s vyznamenáním,a posléze se regulérně jako každý jiný pokusit o přijímačky na Damu či Jamu*hej*

krkovicka*
hodnocení

0x
Casting,v tvém případě doprovod s rodičem.Takže zapoj i rodinu.Určitě musíš mít i talent,takže pohybově nadaná a taky chtějí aby ses na povel rozplakala.Hodně štěstí!

jakubdeda*
hodnocení

0x

Ahoj Jakub. Já být tebou, tak ted bych nejdříve makal na nějakém dramatáku a sehnal si veškeré informace o studiu herectví. Víš, ono uspět na nějakém castingu je pro běžného člověka moc těžké a velká náhoda, že Tě vyberou.Tak bych se raději připravoval na přijímačky, abych měl přehled. A mohl se dobře připravit. Když se potom dostaneš na školu herectví, tak pak už bude větší šance, že si Tě vyberou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]