Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prechod jine energetice

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Dobry den vsem uzavrela jsem pred nekolika mesici smlouvu s jinou spolecnosti odber elektriny a oni ze se nemusim o nic starat a vse zaridi.Opravdu se mi ozvala dosavadni energetika at jeste sama potvrdim,ze chci od nich odejit.Ucinila tak a bylo mi vzdeleno,ze predaji nove energetice s kterou jsem uzavrela smlouvu a ze se mi ozvou.Zatim ale nic.Smlouva mi konci koncem srpna a 1.zari bych uz mela platit nova .Vyuctovani jeste neprobehlo a ja mam na ucte prikaz platby za odber stale dosavadni energetice.Nova se neozvala a co ted?Mam v zari platit puvodni firme,kdyz mam k poslednimu srpnu ukoncenou smlouvu a nemam vyuctovani?Novy se stale nehlasi a abych pak nemusela v zari platit jeste jim?Kde bych na to vzala?mate nekdo podobny problem,ja ted ani na dlouhe telefonaty nemam kredit a v den vyplatni mam prikaz na uctu a to uz telefonovani bude k nicemu.ja vim ze po vyuctovani mi to vrati,ale kdy,ze.DEkuji za pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

V čem je problém?Zrušil bych příkaz a hotovo.

hodnocení

No jo,jenze me stale elektrika beze,nevypli ji presto ze skoncila smlouva a taky nedoslo k vyuctovani.

des*

No snad za to můžou oni né?Doplatit se to dá vždycky.Na té elektrice přece není poznat kdo to posílá,nebo to svítí jinak?Mimoto by snad měli spíš vracet,záloha je vyšší než skutečnost.

hodnocení

des az mi zkonci smlouva tak to vypnou a kdyz to nezaplati tak vypnou jeste driv,a kde ja budu shanet odberatele s kterym mam smlouvu a jeste nedal o sobe vedet.Jsou pritom zplnomocneni,ze maji z cezem jednat.At vam sviti stejne platite tomu,kdo vam dodava a to jeste asi cez.ale proc se neozyva nova spolecnost,mel jim cez predat muj souhlas s vypovedi s nimi a nova energet.nic a nebo cez nepredal a drzi si nas jeste dele presto,zue ukoncil smlouvu.nevim ani oni mi tedy jeste neposlali pisemne vypoved,jen ji v telefonu potvrdili,ze je 1.9. a ze predaji nove energeticeBLIK.ROzumite mi?

des*

Pochopil jsem to,já jsem náhodou měnil též,ale beru od minulého,a už mám smlouvu od nového.Takže je to jiná situace.Nový mi začne fungovat od října.Koncem září zruším příkaz staremu a šmytec.Proč se vám neozývá nový dodavatel,nechápu musíte ho kontaktovat,nebo nestojí za námahu.Já např jdu k čezu a ušetřím 800měsíčně.Zůstaňte u něj a máte pokoj.

hodnocení

des,jen aby vam neodpojili proud.Pro vasi info,novy dodavatel vam spusti el.az po uhrazeni prvni zalohy jemu,tak to mam napsano ja ve smlouve.Znova opakuji,platite tomu od koho berete,takze novy dodavatel vam poustet jeste nebude dokud se nedomluvite a neuhradite.Zrovna tak kdyz tamti nedostanou vcas zalohu,poslou upominku a nasledovne pak odpoji.ja odchazim od cezu,protoze mi nova firma slibuje,ze kdyz najdu levnejsiho dodavatele nez jsou od ni,tak muzu odstoupit od smlouvy ajeste mi uhradi rozdil plateb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]