Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v září jsem z rodinných důvodů přerušila studium na vš na jeden rok,jsem zaměstnaná tři měsíce se mzdou 12000Kč,po třech měsících jsem o práci přišla z důvodu snižování stavu.Ted bych se chtěla přihlásit na úřad práce,protože mám byt u prahy o který bych nerada přišla než najdu novou práci.Můžete mi říct zda mám na podporu nárok a na jakou?Případně kde najdu podmínky k tomuhle všemu?
Děuji Vám
Dobry den.Moji odpeved berte spis jako domnenku.,jiste se tu najdou radcove,kteri vedi urcite,presto si myslim ze je to tak,ze az po roce zamestnani je narok na podporu UP.Pokud ale prokazete,ze bydlite sama v byte,tak navstivte socialni odbor,kde by vam meli poskytnout podporu v hmotne nouzi,tedy nejake to minimum,z ktereho byt hradit nemuzete.Dale existuje prispevek na bydleni,takze je treba zazadat a posuzuji se vzdy 3 mesice.Musite dolozit naklady na bydleni a je toho spousty.Nejlepe bude,kdyz navstivite soc.odbor a zeptate se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.