Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co může znamenat příšerná bolest hlavy.Nejčastěji mě to bolí nad spánkem.Jsem po tom taková unavená a jakoby mimo.
Taky s rychle zadýchávám,pod vodou vydržím asi 5 vteřin a prostě mám takový zhoršený dýchání než dřív.
Co to je?Díky předem.
Být vámi,mazala bych na vyšetření,zdá se to podezřeléBolest hlavy a únava může být způsobena různými aspekty,počínaje migrénou(ta bývá dost často vrozená),nebo by to mohlo být způsobeno i od kardiovaskulárního systému,k tomu se připočítává i špatné dýchání
Nabízí se také nemoc štítné žlázy...Zkrátka a dobře,nechte se opravdu vyšetřit!
Tady je rada drahá, k výše uvedeným odpovědím musím přidat nebezpečí mozkové příhody. Nepíšu to jen tak z rozumu, ale s podobným příznakem jsem se opravdu setkala. Běžte k lékaři, ať vás pošle všude, kde to uzná za vhodné a potřebné. Hlavně ať vám nedá jen nějaké léky, že to třeba přejde. Opravdu na vyšetření. Přeji brzké uzdravení.
Pokud se rychle zadychate a vecne Vas boli hlava, supem k lekari. Zhorsene dychani a mala vydrz vetsinou provazi problemy s KVS, se srdcem.
Aha, omlouvam se Priznavam, ze jsem odpoved prehledla. Moc se totiz nedivam po odpovedich nade mnou, ale odpovidam sama za sebe, podle nejlepsiho vedomi a svedomi. Ano, nektere odpovedi se potom mohou zdvojovat, nicmene znate to - vic hlav vic vi.
Ovsem aby Vam to nebylo lito, davam bod ja Vam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.