Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příšerná bolest hlavy

Od: sisusak odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co může znamenat příšerná bolest hlavy.Nejčastěji mě to bolí nad spánkem.Jsem po tom taková unavená a jakoby mimo.

Taky s rychle zadýchávám,pod vodou vydržím asi 5 vteřin a prostě mám takový zhoršený dýchání než dřív.

Co to je?Díky předem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Být vámi,mazala bych na vyšetření,zdá se to podezřelé*hej*Bolest hlavy a únava může být způsobena různými aspekty,počínaje migrénou(ta bývá dost často vrozená),nebo by to mohlo být způsobeno i od kardiovaskulárního systému,k tomu se připočítává i špatné dýchání:(Nabízí se také nemoc štítné žlázy...Zkrátka a dobře,nechte se opravdu vyšetřit!

Další možnou příčinou může být i páteř.

kocourovec*
hodnocení

2x

Tady je rada drahá, k výše uvedeným odpovědím musím přidat nebezpečí mozkové příhody. Nepíšu to jen tak z rozumu, ale s podobným příznakem jsem se opravdu setkala. Běžte k lékaři, ať vás pošle všude, kde to uzná za vhodné a potřebné. Hlavně ať vám nedá jen nějaké léky, že to třeba přejde. Opravdu na vyšetření. Přeji brzké uzdravení.

martinaa*
hodnocení

1x

Pokud se rychle zadychate a vecne Vas boli hlava, supem k lekari. Zhorsene dychani a mala vydrz vetsinou provazi problemy s KVS, se srdcem.

Vždyť to samé píši*bzum*

martinaa*

Aha, omlouvam se:( Priznavam, ze jsem odpoved prehledla. Moc se totiz nedivam po odpovedich nade mnou, ale odpovidam sama za sebe, podle nejlepsiho vedomi a svedomi. Ano, nektere odpovedi se potom mohou zdvojovat, nicmene znate to - vic hlav vic vi.

Ovsem aby Vam to nebylo lito, davam bod ja Vam;)

Óóó,děkuji za velkorysost,a omlouvat se nemusíte*slunce*

martinaa*
03.09.11 00:00

*placni*;)

hodnocení

0x

Zkuste si počíst zřeba zde: bolestihlavy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]