Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si stěžovat na pojišťovnu?

Od: hanap* odpovědí: 6 změna:

Jiz 7 let ziji mimo CR, a proto nevim, kam se mohu obratit kvuli stiznosti na pojistovnu, u ktere jsem loni pojistila svou nemovitost. Pojistovaci agent me nekontaktoval kvuli problemu platbe za pojisteni z meho uctu. Jen mi poslal email, ze byla pojistna smlouva vypovezena, protoze jsem pojisteni nezaplatila. Vzdyt ja ani nevedela, ze tam nejake potize jsou, jelikoz me ma banka ani pojistovna nekontaktovala. Kvuli jeho pristupu jsem nemovitost pojistila u konkurence, kde platba probehla bez problemu. Ted po mne prvotni pojistovna vymaha 4 mesice pojisteni penale, protoze to predali vse vymahacske firme. Podala jsem sice stiznost na toho pojistovaciho agenta, ale pochybuju, ze to nekam povede. Mam nejaka prava se nekam odvolat? Kontaktovala jsem Ceskou obchodni inspekci, kde mi rekli, ze musim kontatkovat organy spravujici pojistovny, ale bohuzel mi nebyli schopni rici kdo to je. Muze nekdo prosim poradit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x
Dozor nad pojišťovnami vykonává Česká národní banka, kontakty najdete zde a další info o dozoru zde.
hanap*
27.06.08 14:08
hodnocení

dekuji :)
hanap*
hodnocení

dik za radu, po podani stiznosti se mi pojistovna pisemne omluvila a vse zpetne zaplatila vcetne penale vymahacske firmy :)

ambraa*
hodnocení

1x

Orgán pro pojišťovny je Česká kancelář pojistitelů.

www.ckp.cz

na těchto stránkách jsou informace a i jiné pojišťovny.

Tak to zkuste

hanap*
hodnocení

diky moc, ale uz je to pase. Podala jsem stiznost primo na reditelstvi dane pojistovny a do 3 tydnu se mi pisemne omluvili a proplatili mi celou stornovanou castku + penale vymahacske firmy. je to pro me maly triumf, slo sice jen o dva tisice, ale mne slo spise o princip a chovani pojistovny k zakaznikum.

ambraa*

No tak to je bezvadné, moc gratuluji, protože vím jak to těma úřadama chodí, je to Hrůza, oni si myslí, že můžou všechno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]