Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych takový dotaz. Mám zájem o vycestování do Ameriky jako au-pair, jedná se o roční závazek. Můj problém se týká spíš mě samotné. Jak se odprostit od rodiny? S rodiči i se sourozenci mám výborný vztah. Navíc mám rok a půl starého synovce, kterého zbožňuji. Na druhou stranu mám určitou potřebu se do Ameriky podívat a naučit se lépe anglicky. Jak to udělat nejlépe, abych za sebou nechala starý život a vytvořila si nový bez pocitu viny? Děkuji za případné názory a byla bych ráda i za osobní zkušenosti s touto problematikou.
Proč tak daleko? Zkuste to nejdříve v Anglii a pak se vydejte dál. Je to blíž a když se, nedej bože, něco semele, tak vás rodiče snadno dostanou zpátky domů. Zdá se mi, že je to daleko jednodušší řešení pro obě strany. Oprostit se od rodiny? Proč? To přece nemusíte dělat ani v případě, že pojedete tak daleko. Navíc existuje Skype, takže se s rodinou můžete vidět, kdyb budete chtít. A rok není taková dlouhá voda. To uteče velmi rychle.
Také bych raději volil Anglii.A to odproštění od rodiny?Prostě odjedete,trochu si pobrečíte,bude Vám chvíli smutno,ale všechno se srovná v nové rodině.Hlavně, aby to byla dobrá rodina a Vy byla spokojena, jinak Vám bude pořád smutno a bude to těžké.Už máte domluvenou nějakou rodinu?Jinak jsou počítače,mobily a ten kontakt máte stále.Vemte si nějaké fotky at máte na nočním stolečku.A proč chcete až do Ameriky?Anglie je,dalo by se říci za humny.
Amerika je můj sen. Anglie mě neláká, byla jsem tam na dovolené a nepřišla mi tak super, jak si všichni myslí. Proto bych chtěla do Ameriky. Podívat se do New Yorku, Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, to jsou destinace, které mě přitahují.
Nechci vám plivat na sny, ale Amerika by byla krásná země, jen kdyby v ní nežili američané. Ve skutečnosti je tam nevídaná kriminalita, krom několika vyspělých regionů jsou na tom lidé s úrovní života hůř, než tady ve středu evropy, a americká "morálka" se mi opravdu hnusí. Když už tam chcete jako Au Pair, tak si vyberte raději to SF nebo Miami. Ale projet si Route 66 a pár přírodních atrakcí je samozřejmě nádherný zážitek a taktéž můj sen. Žít bych v té zemi zaručeně nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.