Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou velikost kufru zvolit?

Od: dejny odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, od září budu přes týden v Praze a na víkend se budu vracet domů. Nevím si rady s výběrem kufru. Hlavně co se velikosti týče...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

strašně moc záleží na tom, kde budete. Jestli budete mít svůj byt nebo pokoj na ubytovně, koleji či intru, jestli budete vozit všechny věci každý pátek domů nebo si tam můžete něco nechat a vozit věci např. jen na vyprání...

Napište jak to je, pak se dá poradit, ale takhle je to moc málo informací...

dejny
hodnocení

Budu na intru, takže si většinu věcí budu vozit domů. Nechávat si tam budu moc jenom hygienu a nějaké učebnice, jenže ty budu nejspíš muset taky brát s sebou, abych se mohla učit..

cocinkamichalka*

Dejny, moje máma vždycky říká: DO VELKÉHO I MÁLO VLEZE.

Proto, být Vámi, bych si pořídila "větší střední"kufr (přece jen budete jezdit domů každý víkend), nebo případně kvalitní tašku s kolečky. husky-outdoor.cz/... Tuhle má brácha a vejde se mu tam oblečení na 14 dní...

jakubdeda*

Já teda nevím,ale lepší by byl batoh.Tahat se pořád s kufrem.Brácha, když je na kolejích,tak přiveze jen špinavé prádlo a zase si vyprané odveze a pěkně se mu to tam vejde,na kolejích si to hned pověsí.A to si ještě nabere z domu dlabanec.Knížky netahá doma si chce odpočinout.Já bych si vzal teda batoh mám pěkně volné ruce.

dzordz*

Jestli tě napoprvé s většíma věcma vemou třeba vaši autem, tak ti pak na jednotlivé týdny i ten batoh stačit bude. Ono i do normálního batohu (nemyslím žádnou horolezeckou krávu velkou) jde nacpat věci na dva týdny a víkend mezi nima, nabíječky, myš, sluchátka, jídlo na cestu. Do 60l sportovní tašky (tj asi jako ten větší kufr) pak to samé a navíc i boty, oblek, dvě knížky, velké desky s papírama, .. :D Ale možná to bude tím přístupem že co nemám s sebou, to nepotřebuju. Shrnul bych to asi tak, že je na tobě, s kolika věcma se nakonec budeš chtít tahat, možná bude nádherný velký kufr celý rok ležet ve skříni :)

myse*

nekupovala bych kufr ale větší tašku případně s kolečky...

Ze zkušenosti - syn je na intru - zítra ho tam vezu se spoustou věcí (mívá tam oblečení navíc, které nepřeváží, sportovní výbavu apod) a domů jezdí jenom s menší sportovní taškou. Jste holka, tak pro vás větší tašku... *smich*. Pokoje na intru jsou poměrně malé a kufr potom překáží. Taška se zmuchlá a někam schová. Stejně budete vozit domů jenom prádlo na vyprávní... věřte mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]