Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni! mám jednu závažnou otázku a tudíž i problém..měla jsem pohlavní styk ale kondom nám praskl tak jsme do 72 hodin sehnali prášek poslední pomoci asi po 3 dnech jsem dostala menstruaci ,ale problém je v tom že jsem naposledy menstruovala před týdnem..je to normální? je to důkaz že nejsem těhotná nebo právě opaku? moc děkuji za rady..
Dobrý den, co to bylo za prášek? Postinor? Také je otázka, jak silné je krvácení /jako normální menstruace nebo jen špinění/? Těhotenství je víceméně nepravděpodobné, zkuste ale pro jistotu koupit v lékárně těhotenský test a uvidíte. Pokud krvácení brzy nezmizí, tak bych radila zajít na gyndu, pilulky "poslední pomoci" jsou docela "dryjáky", mohla jste si rozházet celý cyklus. Pokud máte stálého partnera, neuvažujete i o jiné antikoncepci /hormonální/?
Escapelle - kopíruji z netu - Někdy může žena po jejím užití pociťovat nevolnost, případně zvracení, bolesti hlavy, napětí v prsou, závratě či únavu. Menstruační krvácení u žen probíhá obvykle normální, v některých případech se může menstruace začít o několik dní dříve nebo později, případně může nastat ŠPINĚNÍ. Když se menstruace opozdí o více než 5 dní, nebo pokud nežádoucí účinky tabletky přetrvávají více dní, je vhodné navštívit gynekologa.
Pokud nejde o špinění, ale o normální krvácení, tak bych pro všechny případy navštívila gynekologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.