Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém s věkem a vzhledem. Nejprve něco o mně: Je mi 15, měřím 173 cm, vážím 72 kg, jsem špinavý blonďák, mám modré oči.
Víte, když vás někdo tipuje na "o dost méně" může to starším lidem lichotit, ale mě to spíše stěžuje život. Většinou si myslí, že mi je 11-13 let a že jsem ještě prcek. Neříkám, že když mi je 15 jsem bůh ví jak starý, ale stejně.
Třeba, když jste se stejně starými kamarády někde na "akci" a jdete si pro nějaký pití (samozřejmě většinou alkohol), tak já si musím někomu říct, protože mi nic neprodaj. Nebo když se mezi s sebou představujete s novými lidmi, zažívám také dosti trapné pocity, když dojde na věk.
Proto se ptám, jak naložit s tímto problémem? Jak vypadat starší? Díky předem.
V 15ti to toik neřeš... jinak narostlé fousy s knírem anebo bez dost zestaří každého..
Mě osobně je jednadvacet a týden zpět se mě s pivem u kasy ptali jestlipak už mám občanku. takže to neřeš..
A nejednou si mysleli že jsem synem své o pět let starší sestry.
doplněno 29.08.11 17:51:Hejkal.. chjo :D :D
Ahoj, Ondro, i když základní lidské rysy jsou člověku dány celý život, jeho vzhled /obličej/ se však může dosti měnit. Nic si z toho nedělej, počkej a za rok budeš určitě vypadat mužněji. Jinak mě zarazila Tvá stížnost, že si v 15 letech nemůžeš chodit pro alkohol. To se snad přece podává až od 18 let, ne? Takže já bych Ti nenallila v 15 letech, ani kdyby jsi vypadal jako Einstein.
Pro pobavení: Bylo mi asi 45 let, byla jsem s přítelkyní v divadle. Jeden cizí pán potřeboval nějakou informaci, byla jsem právě poblíž, obrátil se na mě se slovy: Slečno, mohla byste mi poradit? Byla jsem z toho paf. To musím oporavdu být zachovalá a dobře vypadat, když ještě ve 45 letech mi říkají "slečno". Po návratu domů manžel podřimoval u televize, probral se a ptal se, jaké to bylo. Já o divadle nic, ale hned jsem vyhrkla: Víš, že mi tam jeden pán řekl "slečno"? On se na mě podíval a prohlásil: VÍŠ, ONO HO, CHUDÁKA, NENAPADLO, ŽE BY SI TĚ MOHL TAKY NĚKDO VZÍT! A bylo to! Jaga.
Ahoj ondreej.Hele nech to být a měj z toho jundu.Mně je 17 let mám už i knír a trochu i bradku,jsem naopak tmavovlasí a hnědé oči.Jen obličej mám drobnější.Když jsme šli s partou na film,který byl pro děcka zakázaný, tak jsem měl taky problém.Uvaděčka mi zatahala za bradku a knír jestli náhodou nejsou přilepené.Chechtal jsem se,ale od té doby nosím všude občanku.Když jedeme s atletikou někam na závody, tak i rozhodčí si myslí,že jsem mladší.Neřeším to už..Hlavně když se chováš dospěle a máš už víc rozum než 11 leté děcko.Až si najdeš holku,tak hned se budeš cítit dospěle.Čavec Jakub
Souhlas s vetsinou, nevim, proc si stezujes, ze ti nenaliji alkohol, kdyz by pri tom porusili zakon!
Kdo vypada starsi, chce vypadat mlade, kdo vypada mladsi, chce vypadat starsi... kdo ma huste vlasy, chce mit jemne, kdo ma vlasy jemne a mene, chce mit huste a kroutici se. Vecna je nespokojenost cloveka se sebou samym...
Kolik ti je ve skutecnosti let, prozradi vetsinou tvoje chovani, drzeni tela a pohled, kdyz se budes chovat jako 10-lete dite nikdo ti tech 15 opravdu hadat nebude Bud nad toto povzneseny a uvidis, ze zacnes vyzarovat takovou tu "skorodospelackou" vlnu.
Tak já nevím - je mi 23, když mi bylo 15, vypadala jsem na 20, když mi bylo 20 a byla jsem bráchovi na "koloně" v tanečních, ptaly se učitelky: Jé, to je tvoje maminka?
doplněno 30.08.11 10:58: Jsem to odklikla brzo... No prostě hrůza... S mámou vypadáme jako ségry... To mě ale naplňuje optimismem do budoucna, protože bych chtěla zůstat dlouho mladá a svěží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.