Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženatý milenec

Od: angelika00 odpovědí: 59 změna:

Dobrý den, prosím vás moc, moc o radu. Jsem vdaná a mám dvě malé děti. Moje manželství bývalo docela šťastné, dokud se neobjevil on. Ten dotyčný známe se spoustu let, je o 15 let starší než já (mě je 22) má ženu a dceru. , ze začátku jsme byli známý (kamarád to byl s mým mužem) já mu dokonce vykala. Před dvouma rokama se z nás stali milenci. Měli jsme rok pauzu, kdy jsem byla těhotná s manželem, jinak jsme spolu byli stále. Nevím co dělat, mám pocit, že jsem zamilovaná jak telisko a že toto nedopadne dobře. Ani já ani on to nechceme ukončit. Nikdy mi neřekl že mě miluje, ale já jeho ano a moc. Ale bojím se mu to říct, abych ho neztratila. Věřím v to, že jednoho dne budeme spolu. Co myslíte, jsem blázen, snílek nebo realista?

59 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kritik*
hodnocení

8x

Jsi najivní snílek. Takové milenky mám nejraději *palec* Naprosto by se pro mě rozkrájely, jen abych se na ně usmál, přestože nejsem žádný krasavec.

Ovšem nic víc než milenky to nikdy nebudou. Už jen z toho důvodu, že mě chtěly a byly vdané a pokud byly svobodné tak z důvodu, že si začaly se ženatým. Mít takovou manželku? NIKDY! Je téměř jistota, že po pár letech manželství by mě nahradil nějaký jiný ON.

Narozdíl od ostatních tvé chování zas až tak moc neodsuzuji, také nejsem vůbec svatej. Nebýt takových jako ty, pak by se milenky jen těžko hledaly. Užij si se svým milencem hezké chvíle, ale nezapomeň, že jsi v podstatě jen hračka pro sexuální vyžití. To je realita.

A i kdyby ti milenec říkal, jak tě miluje... *smich* Já to občas říkám také, je pak lepší sex. Ono mít o 15 let mladší milenku dělá dobře každému chlapovi staršímu 30 let. A pokud to zmíní před kamarády... pak je vskutku King.

georgina*

Kritik, musela jsem Vám dát bodík, napsal jste to přesně. *hej**palec* Škoda jen, že většina lidí si nedá poradit a napřed si musí tu hubu nabančit. Joooo , ale potom řeknou: že já je neposlechla, vždyť mi to všichni říkali ...

123*

Hezky jste to napsal, věříte na opravdovou lásku, lásku, která zasáhne jako blesk z čistého nebe a proti ní se nedá nic dělat, i kdyby jste moc chtěl? Věříte, že se může zamilovat horoucí láskou pěkný, štastně ženatý 40ti letý muž do 60ti leté ženy a opustí svou rodinu a jde za hlasem svého srdce bez milosti? Já kdybych to neviděla tak tomu neuvěřím a je to pravda.

martinaa*

Dovolim si zareagovat. JIsteze, clovek se muze blaznive zamilovat kdykoli behem sveho zivota... jenomze pokud s nekym spojite svuj zivot, mate k nemu mit uctu a pocita se s tim, ze dospely rozumny clovek vi, co dela. I za tu cenu, ze o svoji (mnohdy platonickou lasku), prijde a musi se proste zachovat rozumne. Samozrejme, kdyz s tou laskou zacne spat, tak je v bludnem kruhu.

Pokud se zamiluje tak, ze si nikoho (opravdu nikoho) jineho vedle sebe predstavit nedokaze, je schopen to relativne v klidu resit a hlavne je ochotny k tomu reseni, ok. Nekdy se to stane. Pokud je ale ona milenka pouze na sex, muz cokoli resit odmita, nebot mu stav, kdyz doma zena vari, uklizi atd. a u milenky ma skvely sex, vyhovuje, zrejme se nejedna o nejakou lasku, nybrz o pouhe uspokojeni muzova libida a ega, ze ma jeste mladou (protoze 99% vsech milenek je mladsi), kocku a ze ji jeste zvladne.

To laska neni.

hodnocení

5x

Dobrý den, Angeliko, mám 2 děti, je jim už přes 30 let a obě mají rodiny. S mým dědečkem letos oslavím 36 let společného života. Já bych vzala pořádný klacek a namydlila Vám zadek, že byste si týden nesedla. Bez urážky. Vy si zahráváte s ohněm a nevíte, co chcete. Máte 2 děti, máte manžela. Pije, tluče Vás, zahýbá Vám? Asi ne, to byste s ním nebyla a neměla s ním děti. Proč jste si ho vzala, proč s ním setrváváte? Asi nejste tak dlouho vdaná - a kde je ta láska a ta úcta, kterou jste mu při obřadu slibovala? Ten druhý Vás má jen na pobavení a nehodlá nic měnit. Jeho rodina mu funguje, má tam domov, jídlo, oblečení... a s tou husičkou odvedle se rád jen povyrazí, ta je kdykoli ochotná... Třeba má jeho paní nějaké zdravotní problémy, nebo jí už sex tolik nechutná a tak on se vybije u Vás. Nikdy Vám neřekl, že Vás má rád - pak je to jen opravdu tělesná záležitost. Píšete "Možná, že mě má rád. Proč to nechtěl ukončit?" Právě proto - doma má vše, u Vás má jen sexyservis. A tohle mu vyhovuje. Navíc v těhotenství o Vás nestál a poté to zase rozjel v původních kolejích. Je to sobec, nejde mu o Vás, ale o to poveselení. A nic měnit nehodlá, o to se klidně vsadím.

Pokud budete dál taková naivka, buď se to provalí samo, nebo to uděláte úmyslně. A nastane parádní rodeo. Milenec se od Vás odvrátí, Váš manžel se s Vámi rozvede a pošle Vás k *cert*, co s takovou ženou? A Vy budete osamělá matka s 2 dětmi a myslím, že to pro Vás jistě lehké nebude. Je to tím, že je asi Váš manžel hodný a Vy máte pořádné roupy. Přestože násilí rozhodně neuznávám, kdyby Vám jich pár vrazil, bylo by to jen a jen pro Vaše dobro. *bzum* Jaga.

marenka*

Velká veliká pravda. *modla* Záletník zůstane záletníkem. I kdyby se vše provalilo, pán se rozvedl a nastěhoval se k Angelice, bude ona možná za pár let ve stejné pozici, jako je teď jeho žena. Můj muž nezahýbá, já taky ne. Ale nikdy neříkej nikdy, říká se. Dozvědět se o něčem takovém, rozbiju milé milence ciferník. *bum*Já s ním prošla trním, řešila to zlé a mám ho někomu dát jen tak, zadarmo? Bez boje nikdy. *cert*

tlustoprd*

Aha takze Zaletnik zustane zaletnikem, pani Marenko ,a pani Angelika je v tom nevinne? Tak proc roztahovala nohy pred panem zaletnikem?

marenka*

Však není a taky píšu, že bych jí rozbila ciferník. ;)

tlustoprd*

Omluva pi Marence ja to nedocet do konce .

paaja*

bábo jago, zlatá slova ale ... paní si překlikne a v rubrice Ona dnes, v jiné diskuzi nebo blogu nějakého moderního myslitele přečte, jak je ta nevěra rozšířená a vlastně úplně normální věc a pojede dál

hankauk*
hodnocení

4x

Angeliko, nepouštějte se do ničeho... Pán má svoje důvody, proč je s manželkou a ev. se nehrne do ničeho s vámi. Rozbourat dvě manželství kvůli "flirtu" vážně nestojí za to. Na obou stranách by bylo více utrpení a smutku než štěstí. Nikdo vám nezaručí, že s milencem zůstanete. Jednou ho třeba přestanete bavit a najde si jinou, mladší. A už vůbec mu nezkoušejte říct, že ho milujete. To je jako byste použila rudý hadr na býka. *sok* Vsaďte se, že jak mu to řeknete, tak hodí zpátečku.

Pravdu mít můžu a nemusím. Ve většině případů to tak ale je.:( Představte si, že vám je 60 a jemu 75. Vám by se ještě chtělo podnikat výlety, jezdit na kole, poznávat svět a on třeba už bude chtít jen sedět na zahradě a sypat ptáčkům. Teď vám ten věkový rozdíl tak nepřipadá, ale později už je to hodně znát. Bohužel, nemládneme. *zed*

jakubdeda*
hodnocení

4x

nezlobte se paní já nemám ještě právo v tomto problému něco říkat,to Vám určitě poradí jiní,ale jen Vám chci říci toto.Láska nespočívá v tom,že se lidé na sebe dívají a milují,ale že se koukají i jedním směrem.A Vy se nekoukáte jedním směrem.Máte každý už svou rodinu.On možná ten Váš vztah nechce ukončit,ale rozbít rodinu také ne.A Vy by jste rodinu rozbila?Jasně,že Vaše manželství bylo štastné než se přimotal on.Nikdy Vám neřekl,že Vás miluje,tak mu asi vyhovujete jen jako milenka,ale kdyby asi šlo do tuhého,tak nevím,jestli ten krok udělá, abyste byli spolu.Sama máte strach mu to říci,tak ani nemáte možnost si s ním o tom promluvit.Blázen nejste,ale možná ten snílek ano,ale ta realita, může být uplně někde mimo.Já bych to ukončil a snažil se být zase štastný ve své rodině u dětí a manžela.Je to jen můj názor svobodného kluka,tak se nezlobte.Ju?Jakub

hm*
hodnocení

3x

Možná se to ledaskomu nebude líbit, ale podle mne jste především nezodpovědná. Měla (no nejspíš pořád máte, ale nechcete) docela šťastné manželství, on možná taky, oba máte děti a vy to všechno ohrožujete. Scházejte se dál, ale měli byste (hlavně Vy, zdá se) trochu brzdit. Teď jste poblázněná a nikdo neví, jestli by vám to společně vydrželo. Ale zlikvidovala byste 2 rodiny.

angelika00
hodnocení

Všem vám moc děkuju za odpovědi. Je to strašné, jednou jsem mu řekla, že to ukončíme, že to tak bude lepší, abysme si nezničili rodiny. On mě řekl, že to ale nechce, že chce nadále být se mnou. Vím, máte pravdu, zničím dvě rodiny a bůh ví jestli by nám to klapalo. Je to hrozně těžké, hlavně ted, když jsem zamilovaná po uši. Musím najít cestu ven. Je to strašně těžké a bolestivé.

jakubdeda*

Když už jste mu jednou řekla,že to pro rodiny ukončíte a on nechtěl,tak to jednoduše ukončete.Bolet to bude,ale víc by to bolelo,kdyby jste opustila rodinu a on se pak na Vás vyprd a našel si zase jinou a Vy zůstala sama.Máte děti,ty Vám pomůžou zapomenout.

angelika00
hodnocení

Ale proč to nechtěl ukončit? Možná mě má rád.. Nevím. Snažím se na to nemyslet, ale jde to těžko. Nedokážu to ukončit, asi jsem slaboch. Nechám to na osudu, at sám rozhodne. Nedostala jsem ho přece do cesty jen tak.!

jakubdeda*

Proč to nechtěl ukončit?Protože mu to vyhovuje mít ještě někoho bokem.Třeba mu to dělá dobře,připadá si víc chlap,že má ještě milenku.Ale jak jsem už psal,jen do té doby, než Vy budete chtít s ním bydlet třeba,nebo než se to provalí na veřejnost a bude jeho rodinné pohodlí ohroženo.Ale takový život Vás baví?Chodit domů s pocitem viny?Bát se podívat manželovi do očí?Stále se něčeho bát?A čekat co bude?Nebo to manžel ví?

doplněno 28.08.11 22:31:

pro angelika00

krkovicka*
Vy nevíte jaké k Vám chová city?Podle toho co tady píšete tak se mi to jeví jako upuštění sexuální energie...Když jste byla těhotná a porodila,utvořila si rodinu,proč jste znovu do toho vletěla?Prominte,mě je těžko něco napsat,protože nemyslím na Vás,ale na Vašeho manžela,nebo jeho ženu a děti.Jak ze sebou dokážete žít?
hankauk*

Nevíte proč? No přece proto, abyste zjistila, jak máte skvělou rodinu a rozbít ji za pobláznění nestojí.:)

doplněno 29.08.11 10:25:

Moc na tom mileneckém vztahu lpíte a to není dobře. :(

angelika00
hodnocení

Máte pravdu "krkovičko". Nesmím být sobec. Ukončím to.

angelika00
hodnocení

Když si tak čtu vaše odpovědi, mám ještě větší výčitky svědomí, než předtím. Ale máte všichni na 100 % pravdu. Taky bych vyváděla, kdyby mě manžel podváděl a také bych se ho bez boje nevzdala. Ukončím to dřív, než bude pozdě.

Moudré rozhodnutí,*palec* hlavně, abyste jej opravdu dodržela a nebyla to jen Vaše taková "chvilková slabost". Vaše malé děti mají právo vyrůstat ve slušné a pevné rodině s oběma rodiči. Jen Vašeho manžela je mi tak trochu líto. Paroháč v divadelní hře je komický a obecenstvo se válí smíchy. Bohužel, v reálném životě je spíš k politování.

A ten Váš kozlík odvedle ať si zajde třeba někam do nočního klubu a pořádně si za ukojení svých choutek zaplatí.. Nic jiného si nezaslouží. ;) Jaga.

pt®

"angelika00", co když měl Váš milenec další milenku v době, když jste byla těhotná? Možná má nějakou současně s Vámi. Co napsala "babajaga" nemá chybu a Vy byste si ty řádky měla denně číst alespoň 5x. *bum* - stařenka

Tak vy by jste také vyváděla,kdyby vás manžel podváděl?Tak koho vlastně milujete?A s kým by jste chtěla žít?S milencem,ale běda kdyby si manžel našel také milenku?

doplněno 29.08.11 22:07:

Nepodvádíte jen manžela,ale i nás všechny z poradny.A když to na vás prasklo a stařenka vám to napsala,tak místo aby jste se styděla,tak ji ještě urážíte?

pavlareke
hodnocení

No nevím nevím, myslím si, že paní Angelika možná i dělá dobře, možná jí má milenec opravdu rád? Kdyby horoucí láskou miloval svojí ženu, tak by nezahýbal. Takže asi i tam manželství nebude moc v pořádku. Všichni tady paní Angeliku odsuzujete, ale nikdy nevíte, zda někdo z vás může být v její situaci. Srdci se prostě neporoučí. A to, že se někdo vdá/ožení, ještě neznamená, že s tím člověkem musí být, jen proto, že na to má papír.

výtka
Upozornění od sys maverick 30. 08. 2011 13:26:59
Jelikož píšete ze stejného pc jako tazatelka tak se z nás děláte leda tak srandičky...
pt®

"pavlareke", čili "angelika00", teď jste mně naštvala. Proč se vydáváte za někoho jiného. Nejdříve říkáte, že to ukončíte a teď za "pavlareke", píšete, že milenec má angeliku rád. To běžte do háje, asi nemáte co na práci jen se "pelešit". - stařenka

lidus*

Já sice patřím k těm co nevěru tolerují a berou jí jako koření života ale to je jen můj problém. Ovšem PT také mě vytočí když nějaký magor sedí u PC a odpovídá si na svůj dotaz a z nás dělá blbce, pěkně jste to napsala.

marenka*

Kdo chce kam, pomůže si sám. Pavlo - Angeliko. Fakt Vám nezávidím, protože ve Vaší situaci, tzn. mít manžela, děti a tahat se s někým jiným, se opravdu neocitnu. Srdci se poručit dá, ale musí to chtít mozek. Pokud chybí mozek, pak je to jasné.

paaja*

My (někteří) ji neodsuzujeme, ona chtěla radu, které se jí dostalo. Konečně je tu v rámci objektivity i opačný názor, tak si paní Angelika bude moci vybrat hned z několika možných řešení. A kdyby dala za pravdu vám, tak jí jenom přeji, aby úsloví o "srdci neporučíš" v klidu a bez emocí oba milenci vysvětlili i svým rodinám ;)

pt®

"paaja", tady jde o to, že "angelika00" a "pavlareke", jsou jedna a tatáž osoba a tex obou "nicků" je z jednoho PC. Tolik na vysvětlenou. - stařenka

paaja*

joo? Pak to také může být provokatérka, která chce jen rozvířit diskuzi ... a že začíná být šťavnatá *smich*

lucies*

Anebo to sem píše její manžel ze společného domácího PC, aniž by věděl, že tazatelka je manželka. Pak ta diskuze může být ještě šťavnatější :D

marenka*

*smich* No, to by bylo zajímavý, jestli by potom nezměnil své chápající názory. *haha*

pavlareke
hodnocení

Stařenko, prosím? Vyste asi fakt stará a praštěná do hlavy. Kdo se za koho vydává?

pt®

"pavlareke", čili!angelika00", nemusíte mi psát, že jsem praštěná, dobře víte, že mám pravdu, píšete z jednoho PC. Praštěná jste Vy , jelikož si myslíte, že to nepoznáme. nazdar. - stařenka

lidus*

Bohužel "Stařenka" je moudrá žena a i my ostatní (někteří) víme, že pavlarake a Angelika sedí u jednoho PC.

marenka*

Než to admin smaže, tak si to stihnete přečíst. To, jak nazýváte stařenku, mě opravdu utvrdilo v tom, že vy jste vy... nahoře i dole. Končím.

krkovicka*
Tak to jsem nas.a.ná i já...angel chci vysvětlení!No to tu dlouho nebylo!

pavlareke
hodnocení

Moc nechápu o co vám jde. Napíšu jiný názor než máte vy ostatní a hned mě odsuzujete, že jsem autorka článku? To teda moc nechápu, kde jste na to přišli. Nikoho z vás jsem nekritizovala, pouze napsala svůj názor. To je vše. Ale s vámi se dohadovat nebudu.

lidus*

Vážená zde nejde o názor ale ono je opravdu poznat, když máte víc přezdívek a píšete z jednoho Pc.

jakubdeda*

Jestli to tak je,že si odpovídáte,tak to jste mne naštvala taky.Snažil jsem se Vám odpovědět,i když jsem ještě mladoch.Ale nějak jsem Vám chtěl říct svůj názor jak to vidím já.Proč se vůbec snažit?Když pak je to jen tak?Začal jsem Vám věřit,že toho chcete nechat a ten vztah ukončit a měl jsem i celkem radost,že Vám něco tato poradna dala,i když třeba s tím na 100% nesouhlasíte.Ale doufal jsem,že se aspon zamyslíte a dáte přednost dětem,než milenci.A ted?Zradila jste tady důvěru tolika lidem,který to mysleli s Vámi dobře a chtěli poradit.Jestli to tak skutečně je,tak jste dala radu Vy ,jednomu hlupákoví,který se o něco snaží,ale je to k ničemu.Jakub

hodnocení

0x

Dnes v 8.32 jsem na chvíli uvěřila, že jdete do sebe, skoncujete to a budete zase žít pro rodinu. Vidím, že jsem se mýlila a že rady nás všech tady asi nepotřebujete.

A žádám Vás, abyste se neotírala o "stařenku", je tady na Poradně už dlouho, vážíme si jí a její rady jsou pro nás přínosem. Bylo mi to tak nepříjemné, jako byste se otřela přímo o mě. :( Jaga.

angelika00
hodnocení

Zdravím všechny přítomné. Přečetla jsem si tu všechny vaše vzkazy a připomínky od doby, co jsem tu nebyla a docela jsem v šoku. Nevím jakým oprávněním naprosto cizí uživatelce říkáte, že jsem to já, jak jí můžete takhle obviňovat, paní měla jiný názor než vy a vám se to nelíbí a proto se takto chováte? Myslela jsem, že je toto poradna o normálních lidech, co příjmou názory jiných. Už aspoň vidím, že byla chyba sem cokoliv psát a vůbec se někoho prosit o radu. Už si tu pište mezi sebou, ale mě do toho netahejte. Tímto definitivně z této diskuze odcházím. Nashledanou.

výtka
Upozornění od sys maverick 30. 08. 2011 13:32:59
Uklidněte se angelika00, aktivity z jednoho pc/jednoho připojení jdou poznat
lidus*

Moje poslední slovo. Angeliko jako psycholog i kdybych nevěděla jistě jako že vím, že je to psané z jednoho PC tak z vašeho nynějšího příspěvku dokáži vyčíst, že to píše jedna osoba. Neproste se o radu, šukejte si kde chcete a ským chcete, je to vaše věc a předpokládám, že váš manžel se chová stejně. Jsem v tomto směru velmi tolerantní, je jen na vás aby ste to ukočírovala.

krkovicka*
Liduš,ikdyž Vám to smáznou tak s Vámi souhlasím.Něco jiného je,když jsou podle sysla studenti na koleji.Jenže škola není a to tam na tý židli mělo co dělat,aby si stihly poklábosit :-D
krkovicka*
Angel,pokuď někdo v uplynulých 3hodinách používal stejnou Ip adresu,vas počitač,tak jak říkate-paní Vám vkusně odpověděla.Nejsme tady na poradně žádni šašci a jsem ráda,že náš Admin to tak krásně zařidil.

nu*
hodnocení

0x

Ženatý milenec je lepší než svobodný milenec, vdaná se ženatým, to je stoprocentně vyrovnané a může to dobře fungovat, a to dlouhodobě...vy všichni moralisté, uvědomte si, že pokud může člověk prožít něco hezkého, a má takovou možnost jako tazatelka, neměl by se tomu bránit...hlavně po mnoha letech manželství, kdy chemické rakce neběží atd...co tak vzrušujícího a hezkého po tolika letech spoečlého soužití ještě prožijete v manželství? Z dětí se můžete radovat i tak, a vařit a prát můžete s láskou dál...nebo jen ze setrvačnosti...

Proto není důvod nic ukončovat, ale ani nikomu ubližovat tím, že mu v slabé chvilce vmetu do tváře že ho 10 let podvádím..dotyčná se s tím musí vyrovnat sama, uvnitř sebe...takže rozum a city musí být v rovnováze...zralá žena to v pohodě zvládne...Chemické reakce s novým partnerem jsou bouřlivé a emoce silné, a každý nemá to štestí aby to ještě jednou něbo několikrát v životě prožil...

Dotyčné přeju aby jí ten hezký vztah vydržel ještě alespoň 10 let, aby byla šťatsné co nejdéle a aby na to nikdy nidko nepřišel...na rozdíl od vás, moraslisté, bude mít na co vzpomínat...

Ještě jendou hodně štěstí

angelika00
hodnocení

vzkaz pro NU :

Děkuji moc za přízen. Věděla jsem, že je někdo,. kdo mě pochopí. Děkuju.

georgina*

Tak že, když to všechno shrnu, vy jste vlastně chtěla slyšet jenom to, co řekl NU, je to tak? Chtěla jste se ujistit, že vlastně nic špatného neděláte. Ta vaše slova výše, jako že to co nejdřív ukončíte, byla vlastně planná... hozená jen tak, do větru... Ale pamatujte ... boží mlýny melou pomalu, ale jistě.. jednou to prostě praskne, ale to už bude pozdě. Mluvím z vlastní zkušenosti, ale ne že bych já podváděla manžela, ale já byla ta podváděná a věřte, je to hnusný, to co přijde potom. Manžela jsem moc milovala a nikdy bych to do něj neřekla, že něco takového dokáže. Měli jsme hezký vztah. Nakonec jsme spolu zůstali, ač já jsem moc nechtěla. Už nikdy to nebude jako dřív. V mých očích silně klesl. Jak mi později vysvětlil, dělal to prý pouze z dobrodružství, chtěl si prostě užívat, nic víc , nic míň. A věřte, že u vás je to stejné. Postě si jen užívá. Ale běda, jen kdybyste po něm chtěla, aby se rozvedl - okamžitě začne couvat. Však si to vyzkoušejte a hned uvidíte na čem jste. Jemu se tento způsob prostě zamlouvá. Tak vám přeju, abyste z toho co nejdřív vystřízlivěla a vzpamatovala se.

angelika00
hodnocení

Georgino, děkuji za zprávu. Popravdě řečeno, asi sama moc nevím, jak to dál chci. Na jednu stranu to chci ukončit, na druhou stranu chci pokračovat. Trošičku mě uklidňuje to, že můj milenec asi nemá moc šťastné manželtsví, protože každý den vysedává v baru (neopíjí se, jen je tam s kamarády) takže domů se chodí prakticky vyspat. Dokonce tam byl i v den narozenin své dcery. Myslím si, že chlap, co miluje ženu, bude s ní a ne každý den s kamarády popíjet pivo. Ke všemu, myslím si, že nevěra je svým způsobem i chyba toho druhého. Chlap, co je doma spokojený se vším všudy, si milenku hledat nebude.

georgina*

A vy se mu divíte, že vysedává v baru a opíjí se? Vždyť má v hlavě galimatyáš, a to právě z vás. On neví co, chce. Ale věřte, že kdyby se měl rozhodnout, rozhodne se pro svojí rodinu, ne pro vás. Je vidět, že málo znáte mužské plémě. Myslí jenom jedním orgánem, ale mozek to opravdu nebude. A že je chyba vždy na obou stranách. Ano, s tím s vámi souhlasím, jenže to bychom si museli zahýbat všichni, protože kde není nějakej problém. Všude je něco. Jde o to, abychom to uměli spolu vyřešit, popovídat si o tom a ne hned utíkat do cizí náruče. To je podle mě zbabělost a ne dobrodružství. Uznávám, že někdy to prostě jinak řešit nejde, pokud si ti dva nerozumí. Ať si to řeknou narovinu a odejdou od sebe a nepodvádějí a neponižujou jeden druhého. Věřte, je to hrozná bolest pro toho podváděného, když zjistí pravdu, zvláště když žil v domnění, že je vše vpořádku. Zkuste si představit, jak by reagoval Vás manžel, kdyby to vše prasklo. Myslím, že by se s vámi chtěl rozvést, muži nejsou v tomto tak tolerantní jako my, ženy. Už těžko budete dávat svoji rodinu dohromady. A i když spolu zůstanete, nikdy už to nebude jako dřív. Seberte svoje síly a hlavně rozum a ukončete to - dříve nebo později to stejně skončí, ač chcete nebo ne. Ale o to to bude pro vás všechny těžší. Konejte dokud je čas a nikdo zatím nic neví! Vždycky totiž společnost odsoudí tu ženu, která toho muže svedla - ve vašem případě Vás!

angelika00
hodnocení

Georgino, on takhle vysedává v hospodě už od té doby co ho znám a to ho znám pěkně dlouho. Je to kamarád mého manžela, nemůžu přesněji tady napsat, jak se znají, kvůli tomu, kdyby si to četl někdo známý, aby to nepochopil. Já si ho pamatuju jako super kamaráda se smyslem pro humor, kterému jsem ze začátku vykala. Sám mi pak nabídl tykání. Nikdy by mě nenapadlo, že někdy budeme něco víc. Začal s tím on, sehnal si na mě číslo a zavolal mě, zda li si nemůžeme promluvit. Já na to přistoupila a tak to začalo. Píšu to proto, že já jeho nesvedla, ale je mě jasný, kdyby se to provalilo, že si každý bude myslet, že jsem ho svedla. Tisíckrát jsem mu řekla, že to ukončíme, že je to risk, ale on nechtěl, že to nepraskne a pokud ano, budeme oba zatloukat a nikdy to nepřiznáme. Kolikrát se na mě i zeptá manžela, myslím si, že dělá chybu, aby manžel něco nepodezíral. Plánuje společný víkend se mnou. Já vím, že mě nemůžete pochopit, už proto, že jste sama byla ta podváděná, ale je to silnější než já, myslím na něj ve dne, v noci, a ještě horší je na tom to, že ho vídám skoro denně, protože bydlí ode mě asi 20 metrů. Jak to prasklo u vás? Jak jste se to dozvěděla?

martinaa*

Angeliko, puvodne jsem se vubec nechtela pridavat k diskuzi, ale neda mi to. Jedine, co chcete slyset (dle Vasich obhajob), je, ze jednate spravne, a ze za neveru milence si jeho manzelka vlastne muze sama. Porad dokola obhajujete svoje pocinani.

Ke vsemu je to kamarad manzela. Nezlobte se, Vase jednani nechapu - ani vuci manzelovi, ani vuci milencove manzelce. Delejte, jak uznate za vhodne, ale nezapominejte, ze porekadlo o bozich mlynech opravdu plati.

doplněno 30.08.11 15:14:

Notabene, kdyz pisete "meli jsme rok pauzu, kdyz jsem byla tehotna s manzelem". Chudak Vas manzel, podvadet ho pre narozenin ditete a prakticky hned, jak se dite narodi, je hruza. Je videt, jak moc si ho vazite... opustit milence nemate vuli, stejne jako se vztahem neco, cokoli, udelat. Mam poxcit, ze kdyby to nevyslo s milencem, nechavate si zadni vratka k manzelovi, aby se kdyztak postaral?

Na Vsem miste bych milence definitivne nechala, nebo to riskla, vse rekla manzelovi (a pocitala s tim, ze me treba kopne do zadku). At se pak vyjadri i milenec, az mu oznamite, ze jste volna. Ovsem nebudte prekvapena, kdyz uz on ten zajem mit nebude.

georgina*

Vlezla jsem mu do mobilu, páč už jsem měla nějakou dobu podezření. Ale stejně se mu to dařilo tajit skoro 2 roky! Když jsem na to přišla, volala jsem i jí, aby mého manžela nechala na pokoji, ale bohužel, moc velkou hlavu si z toho nedělala. Ale ani můj muž, páč to táhli spolu dál i přes to, že jsem o nich věděla. Zpočátku jsem se to snažila řešit domluvou a různým povídáním si o tom všem - proč to udělal a v čem byla lepší než já a co jsem udělala já špatně. Stejně to nepomohlo. Byl do ní celý blázen. Tak jsem přitvrdila - navrhla jsem rozvod. A taky jsem začala podnikat první kroky. Na to už začal slyšet a procitl. Prosil na kolenou, abych to nedělala, že vše ukončí a že chce jenom mě. Jí, že by si nikdy nevzal apod. Zpočátku jsem byla neoblomná a chtěla to dotáhnout do konce. Mám přeci nějakou hrdost! Ale přeci jenom, člověk na to špatné brzy zapomene a spíš vzpomínám na to hezké, co jsme spolu prožili. Nakonec jsme spolu zůstali, ale jak jsem již psala, není to jako dřív a už nikdy nebude. A věřte mi, ten váš příběh je skoro stejný jako ten můj, ale bohužel u vás zatím není jistý ten konec. Kdo koho opustí. Já myslím, že to vím. A vy, doufám, že už taky!

gin*
hodnocení

0x

tobě je 22 a jemu? Starý pařez, holka hloupá, napiš nám, jak se může stát, že krásná mladá holka se zblázní do starého línajícího kocoura? To ti není ani na zvracení, když se na tu strarou trosku podíváš? Opravdui, napiš nám , jak je to možné? Když se holka zblázní do kreditky, to chápu, ale to vůbec není tvůj případ, tak PROČ, PROČ?

dao
hodnocení

0x

Zdravím, nedá mi nepřihodit vlastní zkušenost. Stalo se to asi před devíti lety. Bylo mi 28 let, synovi 9 a dceři 5 let. Bývalý manžel byl o dva roky starší. Byli jsme zadlužení a spláceli byt ve vesnici kde se manžel narodil a vyrostl. Já jsem vyrostla ve městě. Touha jednoho po druhém se nějak vytratila. Nemohla jsem najít páci-mám pouze výuční list, šička. Až jednou jsem narazila na obchod kde hledali prodavačku i nevyučenou. vzali mě. Vedoucí byl zcestovalý cizinec ,vždy měl ůsměv na tváří, dobrou náladu. Byl velmi přátelský. Během tří měsíců jsme skončili samozřejmě v posteli. další tři měsíce jsem plánovala odchod od manžela. Našla jsem si podnájem, který mi platila moje nová láska. Z vesnice jsem byla zpět ve městě, dopřával mi život jako z pohádky. Nové oblečení, nábytek,hračky... pro mě i děti. nic mi nechybělo, ALE. vydrželo to asi rok. Pak se má láska promněnila v nevyspitatelného cholerika. Zapoměla jsem se zmínit, že přítel je o 13 let starší a bezdětný, mě se nedařilo s ním otěhotnět, přišlo hrubší a hrubší chování, ke mě i mým dětem . nadávky a ponižování, výčitky typu-nejsi schopná mi dát potomka, tisíce protočené v automatech, žádné dárky k narozeninám ani Vánocům o podání ruky a přání se mi může jen zdát. ano trvá to do dneška. Jsem s ním jen protože jsem obyčejná nevyučená prodavačka se základním platem, on platí nájem já jídlo. Rodinu nemám, moje máma žije od mého dětství s alkoholikem ani nevím kde. Kdyby mi někdo před lety rozbil hubu za to, že rozbíjím rodinu, podala bych trestní oznámení, dnes bych mu byla vděčná! Díky bohu, nemáme spolu děti. až mé děti dospějí a osamostatní se hodlám se odsěhovat do jiného města a dožít zbytek zklamaného života sama. nezasloužím si štěstí. když jsem ho měla, nevážila jsem si ho.

juldab*
hodnocení

0x

Váš milenec je ženatej. No to není idealní ale pořád lepší než kdyby byl vdanej.

lvice*
hodnocení

0x

já měla 8 let ženatého, báječného muže, ale jen sliboval,že odejde od manželky až to dopadlo tak, že už mi nechce ani raději vidět, protože manželka na to přišla a udělala mu takové zle, že je mezi náma konec. Moc mi to ponížilo, ale peo příště UŽ NIKDY ŽENATÉHO

hodnocení

0x

Nechte ho být a raději přerušte veškeré styky (aby vás to oba nelákalo) - nic dobrého z toho nebude. Buďte ráda, že máte šťastnou rodinu, to v dnešní době taky není samozřejmostí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]