Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inzertní server na služby

Od: istvan* odpovědí: 3 změna:

Někdo má doma dost nevyužité nosiče na kola a napsal si pujcimnosice.wz.cz/...\\">inzerát, že by je mohl za drobný peníz půjčit. To ale je vlastně inzerát na samostatné stránce a aby vůbec někdo na něj přišel, bylo by dobrý někam umístit na tu stránku odkazy. Já jsem tenhle link zkoušel umístit jako součást inzerátu na bazos, ale admini to smazali s tím že se jedná o "inzerování služeb"a doporčili mi využít jejich placené rubriky služby... Placené, to nechci.

Nemáte nápad kam, na jaký alespoň trošku navštěvovaný server, umístit link, aby ta stránka s inzerátem byla k nalezení a případně si ji všiml i robot?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Někdo má doma... jsem zkoušel.. tak napíšu chci půjčovat. Majitel inzertníku platí a jiný podnikatel si to tam dá zadarmiko aby vydělal... Ale jsou i takové weby. Jen nevím, jak by si někdo z konce republiky psal o zapůjčení nosiče...
Nebylo by lepší si nechat natisknout letáčky a rozhodit do schránek? Polepit si kolo a projíždět se po obci?
Ale.. má tato služba smysl, je poptávka? A co tak si vytvořit vlastní web zadarmiko?

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jelikož se jedná o podnikatelský inzerát, tak je zcela logické, že za něj inzertní servry budou chtít zaplatit. A umístit jej někam jinam nebude moc efektivní.

cepagis*
hodnocení

1x

A jelikož ten "někdo" bude za "drobný peníz" půjčovat, tzn. soustavně provádět výdělečnou činnost, dříve nebo později si jej všimne FÚ a živnostenský úřad. Nebo ten někdo má ŽL a plánuje odvádět daně? Čím víc ten někdo bude vidět za účelem získání klientů, tím víc si ho všimne státní správa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]