Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takovej problém. Když jdu na veřejné záchody a někdo tam je, tak se nemůžu vymočit. I když moc chci a nějak se to snažim přimět prostě to nejde. Můžete mi prosim poradit čím to může být a jak se toho zbavit?
Chce to asi určitou úroveň psychické ignorance, kašlat na ně, však oni sou na vás ostatní tak akorát zvědavý, co na tom wc děláte, sami se těšej, až ztama vypadnou.
Jediná nepříjemnost, co se mi kdy stala, byla na brněnském vlakovém nádraží (je tam vstup přes automat a turnikety, žádné hajzlbáby), wc tak 6x10 metrů, spousta pisoárů kolem stěn, byli tam asi tři lidi, tak si tak stoupnu, ještě rozepínám bundu, abych na to viděl (měl jsem navíc aj bágl na zádech a brašnu přes rameno), a najednou "v průběhu" si tak periferně všimnu, že týpek o pár metrů vedle se chová nějak divně a okouní na všechny strany a jednoduše řečeno, on tam regulérně onanoval. Říkal jsem si, že jestli se ke mně hne byť o jedinej rok, tak budu agresivní, ale nic se nestalo, sbalil jsem se a šel.
Souvisi to se socialni fobii, dnes je to dost bezne, i ja mela tento problem. Dneska jdu "na malou" v pohode, zato na opacnou stranu mi blok zustal. Vy kluci to mate o dost horsi, ze mate pisoary, my holky mame aspon v kabince klid
Kdyz si zalezes do kabinky, nepomuze to? Me treba pomaha, kdyz na WC neni trapne ticho rusene prodem vody:D
kartaginec : Je mi 15, ale vim o čem mluvite muj děda ji dostal taky, ale kvuli něčemu jinému.
martinaa: Když si zalezu do kabinky tak je to lepši, ale vždy to neni možne. A jak jste se toho zbavila?
Jinak děkuji moc za odpovědi.
Tak zkus (budu tykat) v klidku zalezt do kabinky a nemyslet na nic jineho, nez na moceni
Me pomohlo dojizdeni, ono kdyz musis, tak musis, a pokud nechci hodinu trpet v buse a po ceste se ruzne kroutit (uz jsem ze zadrzovani mela i zanet mocoveho mechyre), tak se musim na vsechno vykaslat a na to wecko jit. A to jsem prejizdela i ctyrikrat tydne:D Taky mi na tohle (a vseobecne na socialni fobii) pomahaji sluchatka na usich
Martino, ty jsi přesně můj člověk.
Treba ja kdyz jdu na malou ve skole, musim si zacpat usi a usilovne myslet jen na moceni, jinak tam tak muzu sedet az do vecera. Nejhorsi je, kdyz jsem tam sama a hned vedle v kabince sedi treba nejaka ucitelka. Boze, ve mne by se moci nedorezal
To ja si vzdycky pockam, az v mistnosti nikdo nebude... kdyz se tam bavi parta zenskych, to je mi fuk a dela to peknou zvukovou kulisu, ale kdyz je uplne ticho a slysim nekoho, jak se cese pred zrcadlem, vetsinou si pockam, az laskave vypadne:D
Mozna by bylo resenim chodit v hodinach nebo tesne ke konci prestavek - ja to tak delala, abych se vyhnula frontam a i samotnym lidem.
Mne zase moc lidi nevadi, ani hluk. Problem nastane, kdyz jsem na zachodech jenom s se dvema trema lidma. Kdybych mela cekat, az tam nikdo nebude, tak bych se zas bala, ze tam nekdo vtrhne . No a kdyz prijdu na zachodky, kde je fronta, tak ty zenske tak divne civi, pak tam vseci stojime jak tvrde y a cumime do blba, jen at jsme uz pryc - presne takovy mam pocit, kdyz tam musim stat :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.