Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám jednoho kluka

Od: terulinek odpovědí: 9 změna:

Ahoj nevíte jak mám najít jednu osobu, kterou jsem potkala na Vranově, vím akorát, že se jmenuje Pavel a pracoval ve stanu Vinné sklepy Lechovice.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Kdybych nepsal z mobilu, řešil bych to teď hned asi takto:
Napsal do Google heslo Vinné sklepy Lechovice a nechal vyhledat. Potom bych na jejich telefón zavolal nebo na jejich adresu napsal dopis nebo e-mail a vysvětlil, proč Pavla hledám. Uvedl bych den a další podrobnosti na jeho identifikaci.
Zároveň bych požádal, aby Pavlovi odevzdali moje číslo telefonu nebo adresu.
Já to z mobilu mohu s jistými problémy udělat. Ale nechci. Vy z počítače celkem jistě také, pokud chcete... Teď je to na Vás!

Zřejmě jste byla na Galavečeru sektu Lechovice teď 20. srpna... vslechovice.cz/...

na stránce vslechovice.cz/... máte všechny údaje, respektive kontakt na tuto firmu. Můžete z té stránky také přímo napsat email...

na vslechovice.cz/... jsou nějaké fotografie z Galavečeru, zatím tam nejsou ty letošní, ale i na starších může být Pavel, dále by se mohl objevit i na fotografiích z akcí, najdete na vslechovice.cz/...

z té čerstvé události ještě budou mít v paměti, kdo tam všechno byl, tak ten Pavel by mohl být reálný... držím palce

terulinek
hodnocení

Děkuji vše jsem zkusila a fakt děkuji Všem co jste nasali =)

terulinek
hodnocení

ceskenoviny.cz/...

Jestli znáte tohoto kluka tak mi napište. Je to ten napravo :)

na tom videu ten napravo, bez brýlí? pošlete odkaz na to video do Lechovic a přiložte kontakt na sebe, věřím, že mu to předají...

doplněno 25.08.11 14:12:

je tam udaných 5 telefonů, tak volám a volám, vyhodí dveřmi, vrátím se oknem...

terulinek
hodnocení

Ano je to ten bez brýlí ale já píšu a nikdo neodepisuje tak nic mno

terulinek
hodnocení

Děkuji, že mi pomáháte :)

terulinek
hodnocení

Už je to necelý týden a furt nic-neodepisují. Tak nic *plac*

Hejkal:souhlas,to je dobrá cesta*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]