Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Začátkem tohoto týdne mě ofouklo na zpocený záda a od té doby mám pichlavou bolest za krkem .(Fakt je to krutý)
Teď se k tomu přidala rýma , bolest jsem řešil brufenem a rýmu kapkami .
Nemáte někdo vyzkoušený recept jak na tu bolest
Dík
Já mám takový babský recept. Nažehlit ručník a přikládat ještě hodně teplý. Nebo si kupte parafin a zábaly.
Tam mají popis na ruce, ale to samé jde na jakékoliv části těla.
Až Vám to bude žena natírat na bolavý krk, vzala bych to i rameny, bude mít potom ruce jako miminko. Zabijete dvě mouchy jednou ranou.
Zašla bych spíš do lékárny, tam vám i poradí co a jak.
Dá se i koupit termofor. Na ten krk snad dětský, ve froté látce. A když to místo nahřejete, pozor! neuvařit! je potřeba udělat pár cviků. V pomalém rytmu předklánět hlavu, narovnat do mírného záklonu, zasunout bradu dozadu a uvolnit. 7x. Hlídat ramena, nezvedat. Kolem vrcholu hlavy položit paži, levý spánek opřít o ruku (tedy o prsty a dlaň) pravé paže, zatlačit hlavou do ruky, pár vteřin zůstat a pak všechno uvolnit. Rukou netlačit, musí pracovat jen hlava na krku. Nezvedat ramena. Zopakovat několikrát a ruku a spánek vyměnit.To všechno jen do bolesti. Nejít přes bolest.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.