Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest za krkem

Od: smakaballl* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Začátkem tohoto týdne mě ofouklo na zpocený záda a od té doby mám pichlavou bolest za krkem .(Fakt je to krutý)

Teď se k tomu přidala rýma , bolest jsem řešil brufenem a rýmu kapkami .

Nemáte někdo vyzkoušený recept jak na tu bolest

Dík

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Já mám takový babský recept. Nažehlit ručník a přikládat ještě hodně teplý. Nebo si kupte parafin a zábaly. ;)

smakaballl*
hodnocení

Díky zkusím zní to rozumně*kafe*

ten parafín co s ním?

marenka*

masaze-aromaterapie.eu/...

;) Tam mají popis na ruce, ale to samé jde na jakékoliv části těla.

doplněno 21.08.11 21:55:

Až Vám to bude žena natírat na bolavý krk, vzala bych to i rameny, bude mít potom ruce jako miminko. Zabijete dvě mouchy jednou ranou. ;)

doplněno 21.08.11 22:18:

Zašla bych spíš do lékárny, tam vám i poradí co a jak. ;)

smakaballl*
hodnocení

zítra vyzkouším díky *palec**kafe*

doplněno 21.08.11 22:07:

jěště dotaz kde se dá sehnat? v lékarně nebo drogerii?

michal958*
hodnocení

0x

já mám toto docela často,pořídil sem si takový nahřejvací polštářek,uvnitř je gel,ohřeju ho v mikrovlné troubě.Vydrží nahrátý tak 30 minut.(koupeno ve zdravotnických potřebách cca 390 kč),nahřeju,poté rozmasíruju.když je nejhůře,zajedu na obstřik.

smakaballl*
hodnocení

no a čím to že někdo na to trpí a druhej né?*kafe*

hodnocení

0x

Dá se i koupit termofor. Na ten krk snad dětský, ve froté látce. A když to místo nahřejete, pozor! neuvařit! je potřeba udělat pár cviků. V pomalém rytmu předklánět hlavu, narovnat do mírného záklonu, zasunout bradu dozadu a uvolnit. 7x. Hlídat ramena, nezvedat. *palec*Kolem vrcholu hlavy položit paži, levý spánek opřít o ruku (tedy o prsty a dlaň) pravé paže, zatlačit hlavou do ruky, pár vteřin zůstat a pak všechno uvolnit. Rukou netlačit, musí pracovat jen hlava na krku. Nezvedat ramena. Zopakovat několikrát a ruku a spánek vyměnit.To všechno jen do bolesti. Nejít přes bolest.*hej*

m
hodnocení

0x

Jste schopen se celem dotknout pokrcenych kolen? Pokud ne, pak podle priznaku to vidim na encefalitidu... Nemel jste kliste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]