Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit.S přítelem jsme skoro 9 měsíců.Miluji ho,ale neumím mu to dát najevo natolik aby byl rád.On mi pořád říká at se k němu chovám lépe...Mohli by jste mi poradit jak mu dokázat že ho miluji?že mu jsem věrná?že bez něj nemůžu být?že ho nechci strati a jsem schopná za něj udělat cokoliv? ...On mi to dává najevoaspon se snaží.TAk mi prosím pomožte!,,Poradte mi jak začít co udělat proto abych mu to dokazovala neustále?
Děkuji moc všem za radu!
No a jak se k němu chováte,že chce abyste se k němu chovala lépe?Neustále dokazovat,že ho milujete přeci nemusíte.To tak žárlí?Přece mu nebudete stále opakovat,miluju tě,miluju tě.Nebo viset na krku.Když někam půjdete, tak ho chytněte za ruku,když jste doma, tak si mu klidně sedněte na klín,chytněte kolem krku,nebo si mu položte hlavu na jeho nohy.Uvařte mu dobré jídlo.Říkejte mu třeba miláčku místo Franto.Ale stejně, když ted se začnete chovat jinak,tak mu to taky může být podezřelé.Řekněte mu ,že ho milujete je pro Vás jedinej a nemá proč žárlit a nemusíte mu to stále dokazovat.To už je potom jen nacvičené,zevšední,není to upřimný.On se "snaží" Vám to dávat najevo,ale přeci o to se nemusím snažit,když někoho miluji,vyjde to přirozeně tím,že jste spolu,děláte spolu všechno,jdete spolu všude,dáte mu pusu za něco,usmějete se na něj pěkně.Promluvte si s ním o tom.Ještě jsem se žádnou přítelkyni nežil,ale kdyby mi stále říkala miluju tě,miluju tě a visela na krku,tak mi to taky nebude moc příjemný,brzy bych byl hrbatý.Lepší když je to takové dokazování náhle,bez vynucování.
doplněno 19.08.11 07:26:To jste Vy na té fotce?A to není důkaz?Tohle je přeci důkaz jak Brno.
"Chrisrie", jedině mně napadlo, zda se před Vámi s nějakou dívkou nezklamal, a proto se chce ujišťovat, zda ho milujete. Podle mně se bojí bolesti ze zklamání, z rozchodu. Tolik k Vašemu dotazu. - stařenka
A jak se chová on k Vám? Jak Vás oslovuje, jak se Vás dotýká, kdo komu volá první? Jestli pořád musí vyvíjet iniciativu jen on, tak možná chce, abyste byla aktivnější a zavolala pro změnu Vy jemu, nebo abyste Vy vymyslela, co budete dělat, abyste objala Vy jeho, vzala za ruku Vy jeho, nebo mu koupila nějakou drobnůstku (pokud on Vám kupuje drobné dárečky). Nebo mu napište básničku, namalujte obrázek, složte písničku. Pak mu řekněte "Miláčku, víš jak jsi chtěl abych ti víc dávala najevo, že tě mám ráda? Tak já bych ti to chtěla říct takhle..." a spusťte. Jestli hrajete na hudební nástroj, tak je to terno, nebo jestli umíte pěkně recitovat. Básničku můžete vybrat i klasickou, jen ji prostě přerecitujete s láskou a úsměvem.
Ale na druhou stranu - nic se nemá přehánět. Jestli ho objímáte, líbáte, dáváte veřejně najevo, že k sobě patříte... zkrátka jestli se k němu chováte jako každá zamilovaná holka, a jemu to stejně nestačí, možná to chce si s ním vyříkat, že vše má své meze. Nebo musíte prostě počkat, až trochu dospěje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.