Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc uz si tolik nerozumime

Od: pinkgirl* odpovědí: 3 změna:

ahoj, mam necele 3 roky pritele, ktereho si strasne moc vazim. Je pro me opravdu vsim a nevim co bych be nej delala...ale posledni dobu ( no ono to uz je celkem dlouha doba cca rok) se mi odcizil asi sme se oba hodne zmenili porad se hadame kuli malickostem a oba si toho hodne vycitame...omluvy uz nestacej ani me ani jemu :(...nevim jestli uz neni pozde neco zkouset ale toho kluka mam vazne rada a nechci o nej prijit ale na druhou stranu takhle to uz dal nechci!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chrisrie*
hodnocení

4x

Znám to až moc dobře,,Nemužu Vám dávat rady...Ale říct jak jsme to zlepšili mi s přítelem by ti mohlo pomoct.!Měli jsme tky období na nic nějakou dobu.Každé maličkosti jsme se chytali ,,furt sme se hádali ..Vlastně jsme ani nic jiného nedělali než se hádali,furt deno denně;)..Jednou jsem si řekla a DOST! Měla jsem toho už plný zuby ,tak jsem mu řekla Bud se k sobě budeme chovat jinak nebo to ukončíme.Láska není o tom aby jsme se furt hádali ,hádat se můžeš furt skámošema,ale se mnou ne.Jestli mě miluješ tak jako já tebe tak se to musí zlepšit nebo je všemu konec!..Stála jsem si na tom ikdyž to bylo těžké...řekla jsem si že mu dám volnost dokad si neuvědomí...CHtěl si promluvit ..vše jsme vyjasnili ;)Určili jsme si nějaké hranice a bylo po všem...Ted je ten vztah krásnej jako jindy:) naše láska roste dál a dál ;)...Bud mu dej volnost ..nebojestli tě miluje a byl jenom tvůj tak se vrátí ,a když se nevrátí tak zjistíš že nikdy tvůj nebyl.Další možnost je s tím seknout a vyříkat si to .Pokud se milujete ,tak si myslím že nemá cenu zahazovat takdlouhý vztah ;) k vůli hovadinám jak ty říkáš ;)...Pořádně si uvědomte a neblbněte ..Držím všechny palečky! :))

claire*
hodnocení

3x

Je jasné, že jste oba mladí. Nevím, jestli je Vám 17, 20 nebo 23, ale ať tak či tak, jste ještě dost mladá na to, abyste se upínala na člověka, se kterým si vlastně nerozumíte. Jestli trvá období neshod rok, tj. celou třetinu vztahu, jak by to vypadalo dál? Nemyslíte, že rozchod by Vám oběma ulehčil? A pokud jsou to vážně spíš hovadiny, tak co si dát pauzu nebo něco změnit? Jak často se vídáte, jak si rozumíte v otázkách životních cílů (chcete s ním mít rodinu?), zájmů, jak to jde intimně? Měla jste někdy jiný vztah, abyste měla možnost srovnání? Vždyť máte spoustu času na to, najít toho pravého, a jestli se s tímhle rok hádáte, tak ten to není. Zkuste si dát pauzu, soustřeďte se na svoje kamarádky nebo kamarády, vyjděte si třeba i s těmi, které jste zanedbávala, užijte si zbytek prázdnin i singl, a pak se rozhodněte, jestli chcete v tomto vztahu pokračovat, nebo ho skončit. Možná zjistíte, jak si bez něj připadáte volná.

martinaa*
hodnocení

0x

Nikdy neni pozde zachranit to, co bylo dva roky treba krasne...:) Ale musite chtit oba a musite chtit OPRAVDU. Pokud se zacnete snazit jen Vy a on to bude bojkotovat, budete se akorat dal trapit. Je nutne si otevrene promluvit, co Vam vse vadi. Sednete si, a at kazdy shrne do nekolika vet, co by na vztahu zmenil a co ho vlastne trapi. Treba pritele trapi neco, o cem Vy netusite nebo tomu neprikladate velkou vahu.

Zabomysi valky dokazi zkazit i ten nejkrasnejsi vztah, proto na nem musite zapracovat. Pokud jste si jista, ze 100% pritele milujete a chcete s nim byt i nadale (pozor, neplette si to s citovou zavislosti a "co kdyz zustanu sama"), bojujte. Pokud se to nepodari, aspon budete vedet, ze jste se snazili, ale nevyslo to. Vzdavam to predem je blbost;)

Ovsem pozor. Pokud se pritel nebude chtit bavit o nejake naprave a bude se i nadale chovat stejne (protoze je dulezite, abyste OBA zmenili pristup), volila bych radeji rozchod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]