Nejste přihlášen/a.
nevíte, jak se může stát, že na mojí novou adresu, která není trvalým bydlištěm a je jen přechodná, chodí dopisy s mega výhrami od Readers Digest, přitom jsem tuto adresu uvedl jen při sčítání lidu a při nahlášení změny u zdrav.pojišťovny. nikdy jsem s těmahle pohádkářema neměl nic společného a stejně si mě našli.
Zlatý důl pro některé tyto firmy je telefonní seznam. Máme pevnou linku a minimálně 2 x do týdne nám nabízeli kde co, ptali se, v čem spíme /a představte si, že v posteli!/, co jíme apod. Telefon je psán na silně dementní 86 letou tchyni. A tak jí občas přímo na její adresu přijdou módní žurnály a katalogy s večerními róbami, vysokánskými lodičkami, rafinovanými bikinkami a bokovými gatěmi. Teprve když začnu zuřit a pošlu sice slušný, ale peprný e-mail, skončí to. Ale zase se najde někdo další. Je to boj s větrnými mlýny. Stejně jako ti pěšáci, co zvoní po domech a nabízejí levnější elektřinu nebo plyn. Včera jsem slušně vyhodila už sedmého! Jaga.
Dobrý den, dejte si na tuto společnost velký pozor, jsou agresivní a mám nechutnou zkušenost.Můj 70letý otec se jim dostal také do spárů a vytahali z něho postupně cca 50 000 Kč za různé nabídky a sliby,že vyhraje 3 mil. Kč. Když otec zemřel, nahlásila jsem to na jejich centálu a ještě 3 roky po jeho smrti nám chodily nabídky.Jsem 30 let vdaná, ale zasílají i mně nabídky do bývalého bydliště a na jméno za svobodna. Nezaplatili jsme jim složenky, které přišly s nevyžádaným zbožím a už nám vyhrožovali exekucí a pod.Na netu jsou zkušenosti i jiných lidí, je to hrůza.Instituce si adresy musí mezi sebou prodávat, jinak to není možné, kde všude člověka vyčmuchají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.