Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od včera mě divně svěděl úd jakoby zevnitř, po probuzení ráno jsem měl na něm malé množství výtoku (žlutý) a protože jsem docela citlivej na tohle, tak plaším, co to může být. Prvně jsem myslel, že "mokrej" sen nebo něco takového, ale na to bych moc nesázel, protože to postupně "teče" celej den, je to takové žluté, tak se bojím, že jsem někde něco chytl.. někdy tam je to žluté a někdy jakoby jen vodička (přirovnal bych to ke tzv "kapičkám lásky") ..bojím se, abych něco nechytnul, nechráněný sex jsem měl před 2 mi týdny, před 4mi dny jsem se vrátil z raftování, kde jsem byl 4dny (pořád na vodě a spaní ve stanu) ..Kamarád mě ujišťuje, že to je asi z nachlazení, protože na vodě jsem měl fut nohy ve vodě, trochu i záda/ledviny mě bolí, ale přesto mám strach, že to je něco vážnějšího. K doktorovi (jakému?) určitě půjdu pokud se to nezlepší, ale nechci plašit. Při čůrání když jakoby zatlačim, tak to jakoby svědí zevnitř. Prosím o názor, spěchá to, děkuji moc.
Určitě na urologii. Může to být jak zánět z nachlazení tak počátek projevu z nechráněného sexu. Určitě to nepodceňuj, jestli ti zánět přejde do prostaty hůře se to léčí. Urolog ti udělá výtěr z penisu (špejle s vatou na konci), strčí prst do zadku (zkontroluje prostatu) a odebere ti krev na rozbor. Je to běžné vyšetření.
PS: jen ti přeju ať nemáš lékaře s obrovskými prsty
Tez se priklanim k zanetu mocovych cest, uz jsem ho parkrat mela. To paleni a svedeni by odpovidalo.
Temito priznaky se vsak muze projevit take kapavka, ale pokud jste mela par dni nohy ve vode a byla zima, jedna se spise o zanet mocoveho ustroji. Pozor na ledviny, drzte si je v teple a supem za urologem! Jako prevenci muzete brat Urinal Akut, me velmi pomohl.
Určitě neotálet a šupem k urologovi! Neuškodí uvařit si brusinkový čaj,mlsání brusinek(sušených) taky není špatné.
Děkuju, snad to nebude nějaká pohlavní nemoc, protože nevim kde bych k ní přišel, to děvče by mi to snad neudělalo, ale na té vodě byly tak hnusné provizorní záchody a bohužel jsem musel, tak jsem si sednul, i když si dávám pozor. Prostata? Může se u 21letého kluka řešit vůbec něco s prostatou? Ten prst v zadku mě docela děsí takové o hov.ě
Měl jsem stejné potíže, které se projevily po absolvování bramborové brigády v listopadu. Jeli jsme tam z vojenské katedry a měli na sobě jen takové khaki montérky, velmi tenké. Posedávali jsme na mezích o svačině a tak jsem prochladl. Byl to zánět prostaty, který se tenkrát asi neuměl pořádně léčit nebo nebyly léky (60.léta min.století), prostě zánět se stal chronickým, stačilo si v zimě sednout na studené sedátko v tramvaji a už byl zpátky (píchání v rozkroku, výtok). Nyní mám hypertrofii prostaty a potíže při močení, zejména v noci. Dnes jsou velmi účinná antibiotika a tak byste se mohl úplně vyléčit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.