Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to cenu, když má asi jiného?

Od: petiq* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den moc jse mi líbí jedna holka z tanečních chatuje si sní přes facebook a minulý týden jsem ji napsal jestli by se mnou nechtěla zajít do kavárny a ona mi řekla ,že nemá moc času,ale že by šla příští týden tak atˇse jí prý ozvu v tuhle neděli tak jsem jí slíbil že se jí ozvu,ale stalo se to že jsem byl na facebooku včera okolo 22:00 a najednou sem se dozvěděl že od 21:34 je ve vztahu s určitím klukem nevím jak se tedˇ mám zachovat jestli ji mám vůbec ještě v neděli napsat a jít sní do té kavárny a nebo si sní něco zacít předem díky za odpovědˇ.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

2x

normálně jí napiš co teda s tím kafem jestli to pořád platí (:

technikjirik*
hodnocení

0x

Tak snad aby ti to u kafíška vysvětlila sama...

hodnocení

0x

Ať má vztah nebo ne, klidně s ní do té kavárny jdi, to není na závadu. Určitě se dozvíš víc. Pokud chlapce má, bude Tě třeba brát jako dobrého kamaráda. Já vím, to Tě asi moc nepotěší, ale je možné, že se všechno časem změní. Zatím zjisti, co se dá, ale nebuď nějak příliš zvědavý, dotěrný, prostě netlač na pilu, mohla by se naštvat. Můžeš s ní pro začátek opravdu jen kamarádit, něco se o ní postupně dozvědět, její záliby apod. I to, jestli se Ti sama dokáže svěřit, že má chlapce. Až se budete znát a kamarádsky vídat delší dobu, můžeš se jí i vyznat. A uvidíš sám. Neboj, držím palce, aby Ti to vyšlo a kdyby náhodou ne, víš, kolik hezkých holek chodí po světě? Mně se kdysi líbilo hodně kluků /asi 100/ a nejvíc mě mrzí, že dneska už jim je všem asi 60 let! Možná i víc. Už se mi žádný z nich nelíbí, když se náhodou potkáme v čekárně u doktora. ;) Jaga.

1jara*

Dobrý den, nikdy nevíš která je ta pravá. Kdybych byl svobodný tak neváhám, Život utíká a příležitostí ubývá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]